tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Η ταινία “Village Potemkin” του Δομήνικου Ιγνατιάδη θα προβληθεί στο Βυζαντινό Μουσείο της Βέροιας

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας & Οι Φίλοι του Πολυκεντρικού Μουσείου των Αιγών και του Δικτύου του, στο πλαίσιο της καθιερωμένης συνέργειας τους με την Λέσχη Κινηματογράφου και Πολιτισμού Αλεξάνδρειας, σας προσκαλούν στις 12/2 (19:30) στην προβολή της ταινίας: “Village Potemkin” του Δομήνικου Ιγνατιάδη, που θα προβληθεί στο Βυζαντινό Μουσείο της Βέροιας («Υπόγειο της Μνήμης») | Είσοδος ελεύθερη.

«Η ταινία του Δομήνικου Ιγνατιάδη (παραγωγής 2017), που έκανε την πρεμιέρα της στο 19ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ της Θεσσαλονίκης και κέρδισε το βραβείο της Πανελλήνιας Ένωσης Κριτικών Κινηματογράφου, είναι η ιστορία έξι ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένου και του ίδιου, για την απεξάρτηση τους από την ηρωίνη. Πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ για τις ουσίες και τους κατασκευασμένους μύθους που συνοδεύουν την τοξικομανία, μέσα από προσωπικές ιστορίες πρώην χρηστών που έδωσαν νικηφόρες μάχες απέναντι στον εθισμό».

Η ταινία προβάλλεται με την υποστήριξη της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών της Ελλάδας

Διάρκεια: 85’

Ακολουθεί συζήτηση με τον σκηνοθέτη Δομήνικο Ιγνατιάδη και το κοινό.

* Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας (τα μέλη του Συλλόγου προηγούνται με την επίδειξη της κάρτας μέλους κατά την είσοδο)

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69