tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με πολύ κόσμο ο χορός των Δασκιωτών (φωτογραφίες, βίντεο)

Με μεγάλη προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Δασκιωτών Βέροιας "Το Παλαιόκαστρο".

Η πρόεδρος του Συλλόγου Δασκιωτών Ειρήνη Παπαδημητρίου απηύθυνε χαιρετισμό και η γραμματέας του συλλόγου Κατερίνα Πογέλη αναφέρθηκε στις δράσεις του συλλόγου.

Το παιδικό – εφηβικό τμήμα του Συλλόγου, με την καθοδήγηση του χοροδιδάσκαλου Αντώνη Κελαπούρη, παρουσίασε χορούς του Δασκίου, με τη συνοδεία γκάιντας.

Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο τραγουδιστής Κώστας Μήτσης, με το μουσικό του σχήμα, που με τα παραδοσιακά και Ηπειρώτικα τραγούδια ‘άναψε φωτιά’ στην πίστα.

Μετά το εκλεκτό γεύμα μοιράστηκαν ατομικά βασιλοπιτάκια σε όλους, με τυχερή την κα. Καραμήτσου από τη Συκιά που κέρδισε μία διανυκτέρευση στα Λουτρά Πόζαρ.

Ο χορός έγινε στο κτήμα Γκαντίδη, παρουσία εκπροσώπων πολιτιστικών συλλόγων και φορέων από όλο το νομό Ημαθίας, πολιτικών προσώπων, κατοίκων της περιοχής μας και φυσικά των ορεινών χωριών των Πιερίων.

Διακρίναμε τον Υφυπουργό Οικονομικών Απόστολο Βεσυρόπουλο, τους Βουλευτές Άγγελο Τόλκα και Αναστάσιο Μπαρτζώκα, τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη, τον Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καλαϊτζίδη, τους Αντιδημάρχους Στέλιο Ασλάνογλου και Αλέξανδρο Τσαχουρίδη, τον πρόεδρο ΚΑΠΑ Θανάση Δέλλα, τον γενικό γραμματέα του Δήμου Βέροιας Κώστα Τσιλογιάννη, τον πρόεδρο του Δασκίου Ευθύμη Παγούρα, τον Πέτρο Τσαπαρόπουλο και την Πολυτίμη Σαζακλίδου μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ κ.α.

Στο μουσικό πρόγραμμα ήταν οι:

Κώστας Μήτσης, τραγούδι

Βασίλης Μπακαγιάννης, κλαρίνο

Κώστας Παπαδημητρίου, λαούτο

Γιάννης Σούλτης, βιολί

Ανδρόνικος Καράκης, κρουστά

Δημήτρης Τσιγγενόπουλος, γκάιντα

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69