tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Επετειακή γιορτινή εκδήλωση διοργάνωσε ο Όμιλος Προστασίας Παιδιού Βέροιας

Επετειακή εκδήλωση για τα εξήντα χρόνια λειτουργίας του διοργάνωσε ο Όμιλος Προστασίας Παιδιού Βέροιας.

Η γιορτινή –αποκριάτικη- εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28 Φλεβάρη στην κατάμεστη αίθουσα του πολύχώρου Sala Ελιάς.

Στον χαιρετισμό της η πρόεδρος του Ομίλου, Κατερίνα Γαλίκα, μίλησε για το έργο που επιτελεί ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός, ιδιωτικής πρωτοβουλίας, εθελοντικής προσφοράς «Όμιλος Προστασίας Παιδιού Βέροιας». «Ο Όμιλος στεγάζεται στην οδό Προφήτη Ηλία 15 στην Βέροια σε γραφείο που έχει παραχωρηθεί από την Ιερά Μητρόπολη μας. επιδοτεί 55 οικογένειες, παιδιά από βρεφική ηλικία έως 18 ετών, με τρόφιμα πρώτης ανάγκης, καθώς ένδυση, υπόδηση κ.α. Φροντίζει να είναι κοντά στα παιδιά και τις οικογένειές τους αναλαμβάνοντας της φροντιστηριακή τους μόρφωση, ιατρική και ψυχική υγεία. Ο Όμιλος ξεκίνησε το 1964 από μία ομάδα γυναικών της Βέροιας και είναι ακόμη εδώ χάρη στους ανθρώπους της πόλης που νοιάζονται».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε η περιφερειακή σύμβουλος Συρμούλα Τζήμα Τόπη, οι πολιτεύτριες Στέλλα Αραμπατζή, Λίνα Τουπεκτσή, Εύα Λιλιοπούλου, Τζωρτζίνα Αθανασίου, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων (Σύλλογος Καρκινοπαθών Βέροιας, Σύλλογος Βλάχων Βέροιας, Σύλλογος Μικρασιατών Ημαθίας, Οργανικό Φωνητικό Σύνολο Μονόγραμμα, Πρωτοβουλία για το Παιδί, Λύκειο Ελληνίδων Βέροιας, Φιλόπτωχος Αδελφότης Κυριών Βέροιας, Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό, Σύλλογος Τριλόφου,  Σωσσίδειο Γηροκομείο Βέροιας κ.α.), επαγγελματίες και υποστηρικτές του Ομίλου.

Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν εκλεκτό μενού και ποτό και διασκέδασαν με το πλούσιο έντεχνο – λαϊκό – παραδοσιακό – δημοτικό πρόγραμμα.

Το μουσικό πρόγραμμα επιμελήθηκαν οι:

Κώστας Κοντοκοτσάκος, τύμπανα

Βασίλης Αγγελινός, πλήκτρα – φωνή

Γιώργος Σαλαπασίδης, κλαρίνο

Κώστας Μπατσίλας, μπουζούκι - τρομπέτα

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69