tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τσούγκρισαν τα αυγά οι Γυναίκες του Συλλόγου Βλάχων Βέροιας (φωτογραφίες)

Το απόγευμα της Δευτέρας 9 Μαΐου μέλη και φίλοι του Συλλόγου Βλάχων Βέροιας γέμισαν την αίθουσα του συλλόγου, για την καθιερωμένη γιορτή «Τσούγκρισμα των αυγών», που διοργάνωσε το τμήμα Γυναικών του συλλόγου.

Από νωρίς κατέφθασαν οι γυναίκες στο Σπίτι των Βλάχων για να απολαύσουν το καφεδάκι τους σε συνδυασμό με τα εκλεκτά κεράσματα που ετοίμασαν τα μέλη του συλλόγου.

Δημοσιεύτηκε από Facebook στις Δευτέρα, 09 Μαΐου 2016

Την εκδήλωση χαιρέτησε η υπεύθυνη του τμήματος Γυναικών, Ελβίρα Φουρκιώτη. Η κα Φουρκιώτη ευχήθηκε «Χριστός Ανέστη, Χρόνια Πολλά κι Ευτυχισμένα» κι ενημέρωσε πως ο σύλλογος θα πραγματοποιήσει ημερήσια εκδρομή 29 Μαΐου 2016 σε Νυμφαίο, Καστοριά και Κλεισούρα. Ακολούθησε ο πρόεδρος του συλλόγου, Δημήτρης Πίσκος, ο οποίος ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη» και θύμισε την επικείμενη βιβλιοπαρουσίαση του «Δυσσάκου», που θα γίνει την Τετάρτη 11 Μαΐου, της συγγραφέα και φίλης του συλλόγου Ελένη Αναστασοπούλου.

Οι γυναίκες μέλη και φίλες του Συλλόγου τσούγκρισαν τα αυγά τους, αντάλλαξαν ευχές, διασκέδασαν και χόρεψαν τηρώντας για ακόμη μια φορά τα πατροπαράδοτα έθιμα.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Ημαθίας «Άγιος Παρθένιος», Μαρίνα Ψωμιάδου.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69