tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ίκαρος Ποντίκαρος: Η καινούργια παράσταση του Ωδείου Φίλιππος σε Νάουσα, Βέροια και Θεσσαλονίκη

Το Ωδείο Φίλιππος Βέροιας και ο Σύλλογος Γονέων του Δημοτικού Ωδείου Νάουσας Εστία Μουσών παρουσιάζουν το έργο της Εύας Ιεροπούλου «Ίκαρος Ποντίκαρος», σε σκηνοθεσία Νεφέλης Μπραβάκη, σε Νάουσα, Βέροια και Θεσσαλονίκη.

Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στις εξής πόλεις:

ΝΑΟΥΣΑ:
Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου
7.30 μμ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΝΑΟΥΣΑΣ
Γενική είσοδος: 4€

ΒΕΡΟΙΑ:
Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου
12.00 μμ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ "ΣΤΑΡ"
Γενική είσοδος: 4€

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου
7.30μμ, ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΘΕΣ/ΚΗΣ
Ελεύθερη είσοδος (με την προσκόμιση τροφίμων)

*ειδική παράσταση στήριξης του παιδικού χωριού Φιλύρου

Κείμενο-Μουσική: Εύα Ιεροπούλου
Σκηνοθεσία-μουσική διδασκαλία-χορογραφίες: Νεφέλη Μπραβάκη

Παίρνουν μέρος: Αρσένιος Γαβριηλίδης, Νίκη Μπραβάκη, Εύα Ιεροπούλου, Φωτεινή Γεωργουδάκη.

Τζαζ κουαρτέτο Filippos Glee

Χορωδίες μιούζικαλ: Filippos Glee, Naousa Glee, Seirios Glee (καλλιτεχνική διεύθυνση: Νεφέλη Μπραβάκη, Νίκη Μπραβάκη)

Λίγα λόγια για την υπόθεση

Ο Ίκαρος Ποντίκαρος είναι ένας γενναίος ποντικός που ονειρεύτηκε να απαλλάξει τη γενιά των ποντικών από την τυραννία της γάτας και να γίνει έτσι ο βασιλιάς όλων των ποντικών -ή ακόμα και όλων των ζώων. Το σχέδιό του είναι μεγαλοφυές, αλλά, κάπου στην πορεία, αποδεικνύεται ότι είναι κάπως δύσκολο να πραγματοποιηθεί. Γιατί -όπως και να το κάνουμε- το ν’ αλλάξεις αυτό τον κόσμο δεν είναι και τόσο εύκολο...

*Αρχικά η ιστορία του Ίκαρου Ποντίκαρου κυκλοφόρησε ως μουσικό παραμύθι σε CD με συντελεστές τους ηθοποιούς Μελίνα Μποτέλλη και Θοδωρή Αθερίδη και τους μουσικούς/ερμηνευτές Μανώλη Φάμελλο, Καίτη Κουλλιά, Κωνσταντίνο Τσαχουρίδη, Όλγα Αθανασιάδου, Τάσο Δημέγγελη και Δημήτρη Μπασλάμ.

Λίγα λόγια για την Χορωδία “Filippos Glee”

Η Χορωδία “Filippos Glee” ιδρύθηκε στο Ωδείο Φίλιππος Βέροιας το 2011 από τη Νεφέλη Μπραβάκη. Σήμερα σε αριθμεί περίπου150 μέλη και δραστηριοποιείται σε 3 πόλεις (Βέροια - Ωδείο Φίλιππος, Νάουσα - Δημοτικό Ωδείο και Θεσσαλονίκη - Ωδείο Σείριος).
Έχει πάρει μέρος σε πολλά φεστιβάλ (5ο Πανελλήνιο φεστιβάλ παιδικών, νεανικών χορωδιών του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, 7ο παγκόσμιο φεστιβάλ χορωδιών μιούζικαλ, 5ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Χορωδιών ΟΤΕ, 1ο Παιδικό Φεστιβάλ Δήμου Θεσσαλονίκης, “Γιορτή των Αγγέλων” του Δήμου Θεσσαλονίκης, 1ο και 2ο Φεστιβάλ Σοκολάτας, Έναρξη του 42ου Συνεδρίου της ΠΕΕ του ΟΤΕ κλπ).

Τα μέλη της έχουν παρακολουθήσει σεμινάριο για τις βασικές αρχές της λυρικής ερμηνείας στο Πρόγραμμα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής “Η Όπερα της Βαλίτσας” (Ωδείο “Φίλιππος” Βέροιας, Μάρτιος 2015), καθώς επίσης και σεμινάριο μπαρόκ μουσικής με τον θεορβίστα-μουσικολόγο James Bramley (Ωδείο “Φίλιππος” Βέροιας, Απρίλιος 2013).

Η χορωδία Filippos Glee, υπό τη διδασκαλία και σκηνοθεσία της Νεφέλης Μπραβάκη, έχει παρουσιάσει τις ανεξάρτητες παραγωγές musical: Once Upon a Dream (2014), Filippos Glee Medley Show (2015), 100 years of musical (2015), Frozen (2016), Ellie (2017), Clash in progress (2017).

Η Χορωδία επικεντρώνει κυρίως τη δράση της στη διοργάνωση εκδηλώσεων που στόχο έχουν να στηρίξουν οικονομικά οργανώσεις που προστατεύουν παιδιά. Στο πνεύμα αυτό και με το σύνθημα “τα παιδιά βοηθούν παιδιά”, έχει εμφανιστεί στα πέντε χρόνια λειτουργίας της σε περισσότερες από 30 συναυλίες.

Διοργάνωση: Ωδείο Φίλιππος Βέροιας, Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Ωδείου Νάουσας "Εστία Μουσών" και Ελληνικά Μάρκετ

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69