tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μέσω τηλεδιάσκεψης πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση της Πολιτιστικής Εταιρείας Νάουσας

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Μαρτίου 2021 και ώρα 19.00 η Τακτική Γενική Συνέλευση της Πολιτιστικής Εταιρείας Νάουσας «Αναστάσιος Μιχαήλ ο λόγιος» πρώτη φορά με τηλεδιάσκεψη μέσω διαδικτύου, λόγω των περιοριστικών μέτρων της πανδημίας.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Αλέξανδρος Οικονόμου παρουσίασε έναν σύντομο απολογισμό του έργου του Δ.Σ. κατά το προηγούμενο έτος, σημειώνοντας ότι οι δράσεις της Πολιτιστικής Εταιρείας Νάουσας «Αναστάσιος Μιχαήλ ο λόγιος» κατά το έτος 2020 ήταν περιορισμένες λόγω των μέτρων κατά του κορωνοϊού. Παρόλα αυτά, ανέφερε ότι

- Ολοκληρώθηκε η έκδοση του Λευκώματος με τίτλο «ΝΑΟΥΣΑ, η πόλη μας: Μεταμορφώσεις του αστικού τοπίου από τον 19ο στον 20ο αι». με πάρα πολλές φωτογραφίες και σχέδια που παρουσιάζουν τις μεταβολές του αστικού τοπίου της πόλης μας στη διάρκεια της νεότερης ζωής της. Δυστυχώς, λόγω των μέτρων, δεν έγινε δυνατόν να γίνει δια ζώσης παρουσίαση του έργου αυτού στο κοινό μέχρι σήμερα.

- Συνεχίστηκε για μια ακόμη χρονιά η έκδοση και κυκλοφορία του τριμηνιαίου περιοδικού ΝΙΑΟΥΣΤΑ (τεύχη 170-173), με πλούσια και ενδιαφέρουσα, όπως πάντα, ύλη και

- Πραγματοποιήθηκε η μεταφορά των αρχείων και των άλλων υλικών του Συλλόγου στο νέο χώρο γραφείων που παραχωρήθηκε από τον Δήμο στον Πολυχώρο Πολιτισμού Χρ. Λαναράς-ΒΕΤΛΑΝΣ.

Στη συνέχεια η Συνέλευση ενημερώθηκε για τις προγραμματιζόμενες δράσεις της Εταιρείας για το τρέχον έτος, δράσεις που περιλαμβάνουν διάφορες επετειακές και μη εκδόσεις καθώς και την δημιουργία σύγχρονης ιστοσελίδας στο διαδίκτυο που θα περιέχει, μεταξύ άλλων, ψηφιοποιημένο υλικό από τα αρχεία της Πολιτιστικής Εταιρείας και φυσικά κάθε καινούργια δράση, εκδήλωση κλπ που θα προγραμματίζεται και θα υλοποιείται στο μέλλον.

"Η Συνέλευση έκλεισε με την ευχή να μπορέσουμε σύντομα όλοι, μέλη και φίλοι, να συναντηθούμε δια ζώσης αφού ξεπεράσουμε τα προβλήματα της πανδημίας!", αναφέρει η ανακοίνωση.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69