tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πραγματοποιήθηκε η επετειακή εκδήλωση με τίτλο «Εξ ανατολών το φως»

Την Κυριακή 6 Νοεμβρίου το βράδυ στον Χώρο Τεχνών του Δήμου Βεροίας πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η επετειακή εκδήλωση με τίτλο «Εξ ανατολών το φως» με την ευκαιρία της συμπληρώσεως 100 ετών από τη Μικρασιατική καταστροφή.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Ποιμενάρχης μας, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, ο οποίος στην αρχή απηύθυνε χαιρετισμό και συνεχάρη τους συντελεστές.

Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από την Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας, τον Δήμο Βεροίας και τον Σύλλογο «Ιερός Φώτιος» και παρουσιάστηκε με καλλιτεχνικό τρόπο η μακραίωνη ιστορία της καθ' ημάς Ανατολής από το φοιτητικό τμήμα της Αδελφότητος “Χριστιανική Ελπίς” και την χορωδία των Εκπαιδευτηρίων “Ελπίδα”.

Οι συντελεστές της εκδήλωσης απέδωσαν θαυμάσια τα γεγονότα των μαύρων εκείνων ημερών της Μικρασιατικής καταστροφής και νοερά μετέφεραν το πολυπληθές κοινό που παρακολουθούσε την εκδήλωση στην αιματοβαμμένη Μικρά Ασία και στις μαύρες ημέρες της Μικρασιατικής τραγωδίας.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69