tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Την βασιλόπιτα έκοψαν οι Γυναίκες του Συλλόγου Βλάχων Βέροιας

Με μεγάλη επιτυχία το Τμήμα Γυναικών του Συλλόγου Βλάχων Βέροιας διοργάνωσε την ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ, για το έτος 2023. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Σπίτι του Συλλόγου των Βλάχων, τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023. Η υπεύθυνη του Τμήματος Γυναικών, κα Αναστασία Πίσκου, καλωσόρισε τις γυναίκες- μέλη και φίλες του Συλλόγου, ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία, συνεχάρη και  ευχαρίστησε τα μέλη του Συλλόγου  για τις πετυχημένες δράσεις τους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Ισότητας των Φύλων κα Συρμούλα Τζήμα- Τόπη, από τον  Όμιλο Προστασίας Παιδιού η Πρόεδρος κα Αικατερίνη Γαλλίκα καθώς και η κα Ολυμπία Σουγιουλτζή, η Σύμβουλος της Κοινότητας Βέροιας κα Αθηνά Τζιούρζια , η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Βέροιας ‘’Ο Άγιος Παρθένιος’’ κα Ιωάννα Τσιαρτσιάνη και πολλές άλλες εκλεκτές κυρίες της τοπικής μας κοινωνίας.

Η δρ. Αναστασία Πάπαρη,  Αρχιτέχνων- Πολεοδόμος,  αναφέρθηκε στη δημιουργία του  ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΑΡΜΑΝΙΚΟΥ/ΒΛΑΧΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. Η δρ. Αναστασία Πάπαρη,  ως μελετήτρια και συντονίστρια   το έργου μαζί με τον Αρχιτέκτονα- Μηχανικό κ Δημήτριο Καπρίνη,  κάλεσε όλες τις παρευρισκόμενες  γυναίκες να στηρίξουν  και να συνδράμουν στο νέο μουσείο προσφέροντας κειμήλια βλάχικου πολιτισμού.

Μέσα σε μία ιδιαίτερα  ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα οι Γυναίκες του Συλλόγου Βλάχων συζήτησαν, χόρεψαν και τραγούδησαν παραδοσιακά βλάχικα τραγούδια και χορούς.

Η πίτα  ήταν προσφορά των κυριών Ολυμπίας Σουγιουλτζή, Αικατερίνης Γαλλίκα και Σούλας Κουκούδη

Τυχερή της βραδιάς η κα Αθηνά Μαχαίρα που πήρε ως δώρο ένα κόσμημα, προσφορά της κας Δήμητρας Τσερκέζη.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69