tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Την βασιλόπιτα έκοψε το «Μονόγραμμα» (φωτογραφίες)

Στο ζεστό και φιλικό περιβάλλον της ταβέρνας «Ο Πλάτανος» στην Βέροια, το βράδυ της Παρασκευής, το Οργανικό Φωνητικό Σύνολο "Μονόγραμμα" γιόρτασε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Συνοδεία εκλεκτού φαγητού, ζωντανής μουσικής και χορού, τα μέλη του Μονογράμματος έκοψαν την βασιλόπιτα. Το φλουρί έτυχε η χορωδός Μαρία Φωτιάδου (υπάλληλος ΙΚΑ) και ως δώρο πήρε ένα χρηματικό ποσό.

Η πρόεδρος του Μονογράμματος Αλεξάνδρα Ανανιάδου καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους λέγοντας «Σκοπός είναι να κόψουμε την καθιερωμένη πίτα μας αλλά και να δώσουμε ευχές αγάπης, προσφοράς, δημιουργίας, αλληλεγγύης και ενότητας, που έχουμε μεταξύ μας. Το μότο μας είναι «όπου ακούς μουσική πλησίασε με εμπιστοσύνη». Εμείς είμαστε κοντά στη μουσική, την αγαπάμε, αλλά αγαπάμε και την προσφορά, κι αυτό αφορά τις εκδηλώσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα που κάνουμε. Φέτος κλείνουνε αισίως τον ενδέκατο χρόνο και πάμε στον δωδέκατο κι εύχομαι να έχουμε ακόμα πολλά πολλά χρόνια! Καλή χρονιά, με υγεία!».

«Υγεία κι ευτυχία σε όλους. Με μια χρονιά δημιουργική και γεμάτη με πολλές συναυλίες», ευχήθηκε ο Μαέστρος Πέτρος Ρίστας.

Στο μουσικό πρόγραμμα ήταν ο Κώστας Θεοδωρίδης (μπουζούκι, μπαγλαμά, τραγούδι), ο Στέργιος Μποζίνης (φυσαρμόνικα, μπαγλαμά, τραγούδι) και ο Αλέξανδρος Σολάκογλου (κιθάρα, τραγούδι).

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69