tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Φωτογραφίζοντας συλλεκτικά - αγωνιστικά αυτοκίνητα & βέσπες στις Ανθισμένες Ροδακινιές (φωτογραφίες)

Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου πραγματοποιήθηκαν και το δεύτερο σαββατοκύριακο οι δράσεις του Τουριστικού Ομίλου Βέροιας (ΤΟΒ).

Το πρωί της Κυριακής στην πλατεία Ελιάς συγκεντρώθηκαν συμπολίτες μας όλων των ηλικιών, καθώς κι επισκέπτες από Γιαννιτσά, Θεσσαλονίκη, Αθήνα κι άλλες πόλεις της Ελλάδος, για να συμμετάσχουν στην φημισμένη γιορτή της άνοιξης… την βόλτα τους στις Ανθισμένες Ροδακινιές του κάμπου της Βέροιας.

Απόψε η δράση έγινε σε συνεργασία με τους Φίλους Κλασικού Αυτοκινήτου Βέροιας, την Λέσχη Αυτοκινήτου Βέροιας και το Vespa Club Veria.

Έπειτα από την καθιερωμένη ζωγραφική του ροζ άνθους της ροδακινιάς σε προσωπάκια και χεράκια, ξεκίνησαν οι ομάδες πεζοπόρων και εποχούμενων να κατηφορίζουν προς Σαραντόβρυσες, Μέση κι Άμμο.

Τα συλλεκτικά και αγωνιστικά αυτοκίνητα σταθμευμένα μέσα σε χωράφια ανθισμένων ροδακινιών περίμεναν τους επισκέπτες να φωτογραφηθούν μαζί τους, ενώ οι vespa-δες ακολούθησαν μία μεγαλύτερη βόλτα επίσης στο συναρπαστικό θέαμα του ροζ ‘χαλιού’ της Ημαθίας.

Το μεσημέρι πολλοί επισκέπτες επέλεξαν να περιηγηθούν στα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης μας (Βήμα Αποστόλου Παύλου, Εβραϊκή Συνοικία, Εκκλησία του Χριστού, Παλιά Μητρόπολη κ.α.) έχοντας ως οδηγό τον εθελοντή τουριστικό οδηγό - συνταξιούχο δάσκαλο Μάκη Δημητράκη.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69