tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Παιχνιδομαχίες και ενημέρωση για υγιεινή διατροφή στην Κουμαριά

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος την Τετάρτη 16 Αυγούστου πραγματοποιήθηκαν στο γήπεδο της Κουμαριάς οι «Παιχνιδομαχίες Vol 6» με συντονίστρια των παιχνιδιών την Ειρήνη Μουταφίδου. Τα παιδιά συμμετείχαν σε ομαδικά κινητικά παιχνίδια με αυξανόμενες απαιτήσεις σε ευκινησία, συγκέντρωση, παρατηρητικότητα, αντίληψη χώρου, συντονισμό, αντοχή, και ταχύτητα  μέσα σε κλίμα συνεργασίας και συλλογικότητας. Οι ομάδες που δημιουργήθηκαν ήταν μικτών ηλικιών (από 4 – 14 ετών) και χαρακτηριστική ήταν η βοήθεια που δίναν τα μεγαλύτερα παιδιά στα μικρότερα. Στο τέλος διαγωνίστηκαν οι μικροί μας φίλοι με τους γονείς τους σε έναν αγώνα ταχύτητας με μπαλόνια.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Ισότητας Φύλων, Συρμούλα Τζήμα, η οποία τόνισε τη σημασία τέτοιων δράσεων που εκτός του ότι  αναπτύσσουν τις κινητικές δεξιότητες των παιδιών, καλλιεργούν και ανάπτυσσουν και κοινωνικές δεξιοτήτες καθώς τα παιδιά μαθαίνουν να σέβονται και να τηρούν κανόνες και κανονισμούς, επιδεικνύουν υπευθυνότητα, διάθεση αλληλοβοήθειας και ωθούνται έμπρακτα στον ευγενή συναγωνισμό.

ntoliani topis

Επίσης, με γνώμονα την καλή υγεία των μελών και φίλων του πολιτιστικού συλλόγου "Ντόλιανη"  πραγματοποιήθηκε μία εκδήλωση αφιερωμένη στην υγιεινή διατροφή. Συγκεκριμένα την Τετάρτη 23 Αυγούστου, επισκέφθηκε τον χώρο του συλλόγου ο Τόπης Αθανάσιος/Διαιτολόγος-Διατροφολόγος και μίλησε για την «Υγιεινή Διατροφή και Υγεία».

Ο κ. Τόπης εξήγησε στους παραυρισκόμενους με απλό και κατανοητό τρόπο τα οφέλη και τη σημασία της υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής για την ανάπτυξή των παιδιών αλλά και τη διατήρηση της υγείας των ενηλίκων. Επίσης παρουσίασε τρόπους που η ελληνική οικογένεια μπορεί να εισάγει στην καθημερινότητά της υγιεινές διατροφικές συνήθειες. Στο τέλος της ομιλίας οι παρευρισκόμενοι έθεσαν αρκετά ενδιαφέρουσες ερωτήσεις και ακολούθησε ένας εποικοδομητικός διάλογος.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69