tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δεν θα πραγματοποιηθεί το αποχαιρετιστήριο γλέντι στο Ξηρολίβαδο

Την απόφαση να μην πραγματοποιήσει το μεγάλο αποχαιρετιστήριο γλέντι πήρε η διοίκηση του Πολιτιστικού Ομίλου Ξηρολιβάδου, λόγω των πυρκαγιών στην χώρα. Στην ανακοίνωση ο Όμιλος αναφέρει:

Έπειτα από τα τελευταία γεγονότα που συμβαίνουν σε πανελλήνιο επίπεδο με τις πυρκαγιές και με τη σύμφωνη γνώμη του απερχόμενου και του νέου Δ.Σ. αποφασίζουμε:

Ως ένδειξη συμπαράστασης στους ανθρώπους που έχασαν τις περιουσίες τους

Ως ένδειξη θλίψης για την τεράστια οικολογική καταστροφή που συντελείται στη χώρα και την οποία θα αντιμετωπίσουν τα παιδιά μας στο άμεσο μέλλον

Και με σεβασμό στους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους ψάχνοντας ένα καλύτερο αύριο ή τραυματίστηκαν την προσπάθειά τους να σβήσουν τις φωτιές,
να ματαιώσουμε την τελευταία εκδήλωσή μας που κλείνει τις δράσεις του καλοκαιριού ακολουθώντας το παράδειγμα των Δήμων Βέροιας και Νάουσας για αντίστοιχες εκδηλώσεις. Το αποχαιρετιστήριο γλέντι του ομίλου που ήταν προγραμματισμένο για το μεσημέρι της Κυριακής στις 27 Αυγούστου ματαιώνεται για τους παραπάνω λόγους.

Φίλες και φίλοι, η απόφαση αυτή ήταν και για εμάς δύσκολη, αλλά δε θα μπορούσαμε να μην αφουγκραστούμε το κοινό αίσθημα. Θα σας ενημερώσουμε για οποιαδήποτε άλλη δράση μας με νέα ανακοίνωση.

Καλή αντάμωση".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69