tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στο... πόδι η Πατρίδα με το λαϊκό πρόγραμμα της Χαράς Βέρρα (φωτογραφίες, βίντεο)

Συνεχίστηκαν στην Πατρίδα οι ετήσιες πολιτιστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του τοπικού πανηγυριού. Την δεύτερη ημέρα κυριάρχησε το λαϊκό πρόγραμμα ενώ δεν έλειψαν και τα ποντιακά. Πρόσωπο της βραδιάς ήταν η  λαϊκοδημοτική τραγουδίστρια Χαρά Βέρρα η οποία βγήκε στην σκηνή μετά τα μεσάνυχτα και σήκωσε στο... πόδι όλο τον κόσμο με το πρόγραμμά της.

Η βραδιά ξεκίνησε με ποντιακά. Ο Λευτέρης Παπαδόπουλος στο τραγούδι και ο Γιάννης Χωραφαΐδης στην λύρα άνοιξαν την αυλαία και αμέσως μετά από αυτούς στην σκηνή ανέβηκε η Τζίνα Μακριδάκη με λαϊκά τραγούδια της εποχής και ακολούθησε ο Χρήστος Αδαμόπουλος με λαϊκά τραγούδια της δεκαετίας '80. Πριν την Χαρά Βέρρα, ο Σταύρος Παζαρέντζης χάρισε στο κοινό ένα μοναδικό σόλο με το κλαρίνο του.

Πριν το καλλιτεχνικό πρόγραμμα τελέστηκε αγιασμός από τον ιερέα της Πατρίδας Πρωτοπρ. Διονύσιο Συρόπουλο και ακολούθησαν δυο βραβεύσεις. Η πρώτη ήταν για μέλος του συλλόγου που απεβίωσε αιφνίδια από κορονοϊό, τον Βασίλη Χριστοδούλου. Η δεύτερη βράβευση αφορούσε τον πρώην νομάρχη και γνωστό πόντιο καλλιτέχνη Κώστα Καραπαναγιωτίδη.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου έχει βραδιά με τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο. Στο ποντιακό πρόγραμμα της βραδιάς θα τραγουδήσουν οι Γ.Κωνσταντίδης, Π. Καγκελίδης.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69