tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μουσικές παραδόσεις της Μικρασίας και του Αιγαίου στην Μπαρμπούτα (φωτογραφίες, βίντεο)

Μουσικές από την Μικρά Ασία αλλά και τα νησιά του Αιγαίου απόλαυσαν οι Βεροιώτες στην Παλιά Εβραϊκή Συνοικία (Μπαρμπούτα), στην δεύτερη συναυλία της δεύτερης ημέρας του μουσικού φεστιβάλ "Βέροια Εύηχη Πόλη". Ο συνθέτης, δεξιοτέχνης στο ούτι και δάσκαλος παραδοσιακής μουσικής Χρήστος Τσιαμούλης και η σπουδαία τραγουδίστρια Καίτη Κουλιά παρουσίασαν ένα πρόγραμμα που ξύπνησε μνήμες και παντρεύει το χτες με το σήμερα.

Μαζί με τους φίλους και μουσικούς συνεργάτες τους, Στέφανο Δομπαράκη  (κανονάκι), Νίκο Σκαφιδά (βιολί) και Νικόλα Αγγελόπουλο (λαούτο) έστησαν μια μοναδική παράσταση, με επίκεντρο τις μουσικές παραδόσεις της Μικρασίας και του Αιγαίου.

Ο Χρήστος Τσιαμούλης, μέλος του συγκροτήματος «Δυνάμεις του Αιγαίου», έχει συνεργαστεί με γνωστούς συνθέτες της παλαιότερης και της νεότερης γενιάς, έχει εκδόσει 2 βιβλία και διδάσκει στο Ωδείο Αθήνων καθώς και στο Τμήμα Μουσικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η Καίτη Κουλιά έχει στο ενεργητικό της 6 προσωπικούς δίσκους και συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως Μαρίζα Κωχ, Δήμητρα Γαλάνη, Γλυκερία, Πίτσα Παπαδοπούλου, Γιώργο Νταλάρα, Νένα Βενετσάνου, Μανώλη Μητσιά κ.α.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69