tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εκτίναξε το κέφι στα ύψη ο Πλούταρχος στην Πατρίδα (φωτογραφίες, βίντεο)

Ένα πολύ όμορφο μουσικό ταξίδι, με με λαϊκές επιτυχίες, μεγάλες μπαλάντες, αλλά και χαρούμενα pop beat, απόλαυσαν περισσότεροι από 3.000 θεατές στην Πατρίδα, στην συναυλία που οργάνωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας με τον τραγουδιστή Γιάννη Πλούταρχο. 

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης ανέβηκε στην σκηνή και ξεκίνησε το πρόγραμμά του με το "Καλύτερο παιδί", ένα τραγούδι από το άλμπουμ "Υπήρχαν όρκοι" που κυκλοφόρησε το 2000. Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με πολύ μεγάλες επιτυχίες του και το κέφι εκτινάχτηκε στα ύψη πολύ γρήγορα.

Mαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο, εμφανίστηκαν τα δύο από τα ταλαντούχα παιδιά του, ο Γιώργος και η Κατερίνα, που χαράσσουν τη δική τους πορεία στη μουσική. Ξεχωριστές φωνές με εντυπωσιακή παρουσία, οι δύο νέοι καλλιτέχνες, δεν μοιράζονται απλώς το καλλιτεχνικό DNA του Γιάννη Πλούταρχου, αλλά και το ήθος του και το πάθος του για το τραγούδι.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την ευγενική υποστήριξη της Τοπικής Κοινότητας Πατρίδας και του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ευστάθιος Χωραφάς» και μέρος των θα διατεθεί στα «Παιδιά της Άνοιξης» για την ανέγερση του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας στη Πατρίδα.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69