tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με νεανικά συγκροτήματα ‘έπεσε’ η αυλαία της Εύηχης Πόλης (φωτογραφίες, βίντεο)

Με ένα μεγάλο μουσικό πάρτυ για τη νεολαία της Βέροιας στο πάρκο των Αγίων Αναργύρων, ολοκληρώθηκε το φεστιβάλ "Εύηχη Πόλη" στην Βέροια. Την τελευταία ημέρα της διοργάνωσης επιλέχθηκαν μουσικά σχήματα που προτιμά η νεολαία

Την μουσική βραδιά άνοιξε η ταλαντούχα συνθέτις και τραγουδοποιός από την Αθήνα, Nalyssa Green. Η συναυλία της που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στην Μπαρμπούτα, μεταφέρθηκε από τους διοργανωτές στο Πάρκο Αγίων Αναργύρων. Η αγαπημένη εκπρόσωπος της εναλλακτικής ποπ, είναι αυτοδίδακτη, παίζει πιάνο, κιθάρα, synthesizers, theremin και τραγουδά. Μαζί της ήταν ο Tsolimon και ο Kristof. 

Έπειτα στη σκηνή ανέβηκε ο ΜΑΖΟΗΑ, κατά κόσμο Τζίμης Πολιούδης. To one man project MAZOHA κινείται μουσικά στον ευρύτερο χώρο του indie rock  παντρεύοντας τις κιθάρες με τα beats και τις μελωδικές φωνητικές γραμμές με τα συνθόμπασα. Αυτό που ξεχωρίζει το project είναι οι στίχοι που είναι άμεσοι και ξεσηκωτικοί και σε συνδυασμό με τη μουσική βρίσκουν το στόχο κατευθείαν στην  καρδιά του ακροατή.

Η βραδιά έκλεισε με τους Taki Tsan και PhyroSun, δυο legends της ελληνικής Hiphop σκηνής, που ένωσαν τις δυνάμεις τους και παρουσίασαν ένα δυναμικό live. Μαζί τους ήταν ο Dj Phaser.

Η αλλαγή στο πρόγραμμα της τελευταίας ημέρας, έβγαλε της εκδηλώσεις από τον προγραμματισμένο χρόνο τους και το πρόγραμμα με τον Ison δεν πραγματοποιήθηκε.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69