tsakiridis ban july21

sidiropoulos oil

Δείτε το φυλλάδιο προσφορών!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

http://e-karamitsos.gr/

«Πρωτόνιο»: Ένα πρότυπο εκπαιδευτήριο Χημείας για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

super course

Άστραψε και βρόντηξε ο Γιάννης Καμπούρης για τις...τρικλοποδιές στο Veria Puppet (video)

Άστραψε και βρόντηξε στην συνέντευξη τύπου για το πενθήμερο φεστιβάλ κουκλοθέατρου ο διευθυντής της ΚΕΠΑ Γιάννης Καμπούρης ο οποίος κατήγγειλε στην τοποθέτησή του κάποιους που ψετδώνυμες καταγγελίες στις αρχές προσπάθησαν να δημιουργήσουν πρόβλημα στην διοργάνωση. Στην δήλωσή του σημείωσε:

"Παρόλα τα προβλήματα που είχαμε να διαχειριστούμε, είμαι χαρούμενος που τα καταφέραμε και παρουσιάζουμε σήμερα το δεύτερο διεθνές φεστιβάλ κουκλοθεάτρου στην πόλη μας "Veria Puppet festival 2017".

Αντιλαμβάνομαι όμως ότι την ίδια χαρά δεν την νοιώθουν ορισμένοι συμπολίτες μας. Είναι αυτοί που με κανένα τρόπο δεν τα θέλουν όλα αυτά. Θέλουν την πόλη μας ουραγό να παίζει μονίμως σε ερασιτεχνική κατηγορία γιατί αυτήν καταλαβαίνουν, σε αυτήν μπορούν να διαπρέψουν. Είναι αυτοί οι κατ' επάγγελμα και συνείδηση "νοικοκυραίοι" που κλάδεψαν και κλαδεύουν τα φτερά της χρόνια τώρα και μετά ζητάνε και τα ρέστα.

Ανατριχιάζουν και μόνο στην ιδέα ότι θα συμβεί κάτι αξιόλογο στην πόλη μας και προσπαθούν με κάθε τρόπο να το υπονομεύσουν, χωρίς όμως να έχουν το θάρρος να το πουν δημόσια. Με ανώνυμες ή ψευδεπίγραφες καταγγελίες όπου μπορούν να φανταστούν - στην αποκεντρωμένη, στο ελεγκτικό, στη δικαιοσύνη - προσπαθούν να ανακόψουν την πορεία μας.

Η πόλη μας όμως και η ιστορία της, δε συμβαδίζουν με τους αυτές τις αντιλήψεις και πρακτικές.

Η πόλη μας διεκδικεί δυναμικά το αύριο, με ευαισθησία και σεβασμό στο νέο, αφουγκράζεται, διαλέγετε, προχωρά μπροστά. Αλλοίμονο σε αυτούς που αυτοπεριορίζονται πνευματικά, κοινωνικά και οικονομικά, μυρίζουν μούχλα και σαπίλα και ας φοράνε "καθαρά" ρούχα και γραβάτες.

Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν διαφορετικές αντιλήψεις για τον πολιτισμό, το περιεχόμενο και τη λειτουργία του. Έτσι θα είχε πραγματικό ενδιαφέρον να ακούσουμε την "άλλη" πρόταση. Αυτοί που πρεσβεύουν μια διαφορετική αντίληψη ας προχωρήσουν επιτέλους και ένα βήμα πιο πέρα. Ας μας πουν τι ακριβώς θέλουν, αν όχι αυτά τι ;

Τα πράγματα είναι απλά. Ή πιστεύεις σε αυτό που κάνεις και δίνεις τη μάχη σου, ή αφήνεις να σε σέρνει από τη μύτη ο κάθε τυχάρπαστος.

Έτσι το μήνυμα που θέλω να στείλω σε όλους αυτούς που κρύβονται στη σκιά, είναι ξεκάθαρο τουλάχιστον σε ότι με αφορά. Πιστεύω βαθύτατα σε αυτό που κάνω. Θα δώσω όσο μου αναλογεί και ακόμα περισσότερο τη μάχη για να μην περάσουν οι ανοησίες και η μικροπρέπεια που αυτοί πρεσβεύουν.

Το οφείλουμε στην πόλη μας, στα παιδιά μας, στο αύριο της πόλης μας να μην ενδώσουμε σε κανενός είδους "εκβιασμό" και "εκφοβισμό". Μου είναι αδιανόητο ότι αυτοί οι τύποι θα ορίζουν από το παρασκήνιο και την καφετέρια τι θα κάνουμε και τι δε θα κάνουμε.

Το "Veria Puppet festival 2017" στον αντίποδα της μιζέριας που όλοι οι προαναφερόμενοι αντιπροσωπεύουν, ανοίγει ένα μοναδικό παράθυρο στον κόσμο της φαντασίας, με ευαισθησία. Μας προσφέρει μια μοναδική δυνατότητα να χαρούμε με μια άλλη ματιά τον κόσμο μας, να τον δούμε με τα μάτια άλλων καλλιτεχνών από άλλες χώρες.

Είναι το νέο που χρειαζόμαστε, στο παγκόσμιο "χωριό" που ζούμε, στα κοινά προβλήματα που όλοι αντιμετωπίζουμε ως άνθρωποι.

Κλείνοντας θέλω να δηλώσω το σεβασμό μου στο φίλο Χουάν από το Μπιλμπάο - έτσι τον θεωρώ - που αγάπησε την Ελλάδα, για το βάρος που ο ίδιος σηκώνει με την παραγωγή αυτού του φεστιβάλ".

H iRepair σας περιμένει στην Βέροια!

100% Ελληνικά χειροποίητα κοσμήματα!

methodos orizontio

methodos orizontio

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69