tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ξεκίνησαν τα εργαστήρια θεάτρου του Μουσικού Σωματείου "Ωδείο Ναούσης"

Έναρξη και αγιασμός στα εργαστήρια θεάτρου του Μουσικού Σωματείου "Ωδείο Ναούσης" πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σάββατο στον 1ο όροφο του ΚΑΠΗ Νάουσας. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε πλήθος κόσμου δηλώνοντας την συμμετοχή τους στο νέο εγχείρημα. Τα εργαστήρια θεάτρου στοχεύουν μεθοδικά στους τομείς της δραματικής τέχνης και απαγγελίας μέσα από ανάπτυξη των εκφραστικών μέσων των συμμετεχόντων.

Μετά το πέρας του αγιασμού τον λόγο έλαβε ο πρόεδρος του "Ωδείου Ναούσης" κ. Κώστας Λούκας. Σημείωσε πως το σωματείο έχει την φημισμένη και βραβευμένη μικτή τετράφωνη χορωδία και μαντολινάτα δραστηριοποιείται όμως και σε άλλους τομείς βάσει του καταστατικού του. Τομείς που έμεναν ανενεργοί για δεκαετίες ή δεν λειτούργησαν ποτέ από την ίδρυσή του το 1952. Οι παρούσες συνθήκες μπορεί να μην είναι οι βέλτιστες, υπάρχει όμως έκδηλη ανάγκη του κόσμου για θεατρική αγωγή και δημιουργία.

Στη συνέχεια τον λόγο έλαβε ο συντονιστής των εργαστηρίων θεάτρου και μέλος του ΔΣ κ. Χρήστος Μητσιάνης όπου ανέφερε πως η έναρξη των εργαστηρίων θεάτρου σηματοδοτεί το άνοιγμα των εορτασμών για τα 70 χρόνια του σωματείου. Επιπλέον, κάλεσε γονείς εφήβων να εξετάσουν τη συμμετοχή των παιδιών τους στα εργαστήρια θεάτρου μιας και τα οφέλη που αποκομίζουν εκτείνονται πέραν της καλλιτεχνικής παιδείας. Για παράδειγμα επισήμανε πως τα εργαστήρια θεάτρου με εξάσκηση των εκφραστικών μέσων μπορούν να βοηθήσουν έναν/μια νέο/α να αποκτήσει επαφή με το κοινό και να αναγνωρίζει στοιχεία μη-λεκτικής επικοινωνίας, γεγονός που μπορεί να τον/την διευκολύνει στο μέλλον σε μια παρουσίαση στο πανεπιστήμιο ή αργότερα σε μια συνέντευξη για δουλειά. Έκλεισε λέγοντας πως το σωματείο εμπιστεύεται το διδακτικό και καλλιτεχνικό έργο των εργαστηρίων θεάτρου στο πρόσωπο του καταξιωμένου σκηνοθέτη και θεατρολόγου κ. Κώστα Αποστολίδη. Τέλος πραγματοποιήθηκε το πρώτο μάθημα το οποίο ενθουσίασε τους συμμετέχοντες.

Τα εργαστήρια θεάτρου που λειτουργούν είναι:
- Εφηβικό Α' (11-15 ετών) κάθε Σάββατο 9 π.μ. - 12 π.μ.
- Εφηβικό Β' (16-20 ετών) κάθε Σάββατο 1 μ.μ. - 4 μ.μ.
- Ενηλίκων (20+) κάθε Σάββατο 5 μ.μ. - 8 μ.μ.
Ανάλογα την συμμετοχή υπάρχει ενδεχόμενο δημιουργίας επιπλέον εργαστηρίων.

Εγγραφές - πληροφορίες στο τηλέφωνο 2332028547, Γραμματεία Μουσικού Σωματείου "Ωδείο Ναούσης". Καθημερινά 10:00 - 13:00 & 17:00 - 20:00 και Σάββατα 8:00 - 16:00

(Φωτογραφίες: Θεοδόσης Λιλιάμτης)

Βίντεο από την εκδήλωση: 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69