tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

ΔΗΠΕΘΕ: Ξεκινούν τα εργαστήρια θεάτρου, θεατρικού τραγουδιού και φωτογραφίας θεάτρου

14 χρόνια συνεχόμενα, το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Βέροιας στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών του δράσεων, διοργανώνει σειρά εργαστηρίων θεάτρου, θεατρικού τραγουδιού και φωτογραφίας θεάτρου για όλες τις ηλικιακές ομάδες που ενδιαφέρονται για την τέχνη του θεάτρου.

Φέτος, τηρώντας τα υγειονομική πρωτόκολλα (καθαριότητα, τήρηση αποστάσεων και μάσκες) ξεκινούν τα μαθήματα στα εργαστήρια για παιδιά όλων των ηλικιών (παιδιά με ΥΛΑ, προνήπια, νήπια, δημοτικού, γυμνασίου, λυκείου) και ενήλικες.

Για τα παιδιά ισχύει ό,τι και στα σχολεία και συνεπώς θα προσέρχονται στα μαθήματα με την επίδειξη του τελευταίου self test που έχουν κάνει.

Για τους ενήλικες μετά από την ανακοίνωση των νέων μέτρων της κυβέρνησης αναφορικά με την πανδημία κορωνοϊού covid – 19 από την επόμενη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου, ημέρα έναρξης των μαθημάτων μας, συμμετέχοντες στα τμήματα θα μπορούν να είναι μόνο αυτοί που έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης .

Τα μαθήματα ξεκινούν από τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021.

τηλ. επικοινωνίας: 2331078140, 42, 43
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.,

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69