tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

«Ο κόμης Σπάτουλας και η βιταμίνη D» της Σοφίας Μπάμπου παρουσιάστηκε στο Βιβλιοπωλείο ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ

Το βιβλίο «Ο κόμης Σπάτουλας και η βιταμίνη D» της Σοφίας Μπάμπου, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Θύρα, παρουσιάστηκε το απόγευμα της Πέμπτης στον φιλόξενο χώρο του Βιβλιοπωλείου ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ.

Ο διατροφολόγος Αθανάσιος Τόπης παρουσίασε στην όμορφη παρέα μικρών και μεγαλύτερων παιδιών το βιβλίο. Ο κ. Τόπης αναφέρθηκε στη διατροφή των παιδιών και στη διατροφική αξία της βιταμίνης D και το πώς αυτή προάγει την υγεία.

Έπειτα η διατροφολόγος και συγγραφέας του βιβλίου Σοφία Μπάμπου παρουσίασε με διαδραστικό και διασκεδαστικό τρόπο το παραμύθι, όπου μέσα από παιχνίδια τα παιδιά έμαθαν την ανεκτίμητη αξία που έχει για την υγεία τους η βιταμίνη D.

«Ο κόμης Σπάτουλας και η βιταμίνη D» της διατροφολόγου και συγγραφέως Σοφίας Μπάμπου με την εικονογράφηση της Λένας Γεωργίου είναι μια συναρπαστική και διασκεδαστική ιστορία τα παιδιά μαθαίνουν για την ανεκτίμητη αξία για την υγεία μας της βιταμίνης D, ενώ το βιβλίο είναι κατάλληλο για αξιοποίηση στα εργαστήρια δεξιοτήτων των τάξεων του δημοτικού σχολείου.

Ο κόμης Σπάτουλας δεν έχει δει ποτέ του τον ήλιο, ούτε ο ήλιος εκείνον, μιας και δεν έχει βγει ποτέ από το κάστρο του, όπου ζει με μοναδική συντροφιά τον μάγειρά του τον κύριο Μαστροχαλαστάιν. Καθώς ο κόμης Σπάτουλας ετοιμάζεται να γιορτάσει τα χιλιοστά γενέθλιά του, ζητά από τον κύριο Μαστροχαλαστάιν να του φτιάξει φαγητά που θα τον κάνουν να λάμπει σαν τον ήλιο. Από το δάσος μέχρι τα βάθη του βυθού και το φεγγάρι ο πολυμήχανος μάγειρας, θα καταφέρει να βρει την βιταμίνη D και να κάνει τον κόμη Σπάτουλα λαμπερό σαν τον ήλιο;

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69