tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Βράβευση του κομμωτή Δήμου Ίντου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (φωτογραφίες)

Σε μια πολύ όμορφη βραδιά, που πραγματοποιήθηκε με κάθε λαμπρότητα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, επιβραβεύτηκαν το ταλέντο, το πάθος και η έμπνευση στο καλλιτεχνικό κομμάτι της κομμωτικής.

Σε αυτή την γιορτή δεν έλειψε ο πολυβραβευμένος Ημαθιώτης κομμωτής Δήμος Ίντος ο οποίος έλαμψε με την παρουσία του και πάλι, αποσπώντας το silver award, ανάμεσα σε σπουδαία ονόματα κομμωτών από όλη τη χώρα.

Στην έκτη τελετή βραβείων hair awards 2022 by Estetica Hellas παρουσιάστηκαν δημιουργίες 78 καλλιτεχνών σε κουρέματα, χρώματα, βραδινά και νυφικά χτενίσματα, που πραγματικά εντυπωσίασαν τόσο το κοινό όσο και τους κριτές, οι οποίοι απαρτιζόταν από μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας σκηνής στο χώρο της κομμωτικής.

Το όμορφο αυτό event παρουσίασε η εκδότρια του περιοδικού Estetica κ. Φρύνη Λάτου και η μουσική παραγωγός Μάγκυ Χαραλαμπίδου με πλήθος κόσμου κι επώνυμους καλεσμένους του lifestyle της Αθήνας.

Το όνομα του Δήμου ακούστηκε για άλλη μία φορά σε όλη την Ελλάδα κι έκανε και πάλι γνωστό το μεγάλο κι αδιαμφισβήτητο ταλέντο του.

Δείτε φωτογραφίες της εκδήλωσης και των μοντέλων - κουρεμάτων που συμμετείχε ο Δήμος στον διαγωνισμό.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69