tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Οικονομική στήριξη και του κλάδου των εμπορευματικών μεταφορών ως εμμέσως πληττόμενου από τις φετινές καταστροφές στις καλλιέργειες ζητάει o Τσαβδαρίδης

Να εξεταστεί η αποζημίωση και του κλάδου των εμπορευματικών μεταφορών για τις ζημίες στις καλλιέργειες από τα δυσμενή καιρικά φαινόμενα που έπληξαν τη φετινή χρονιά την Ημαθία ζητάει ο Αναπλ. Γεν. Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτής Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης από τους αρμόδιους Υπουργούς Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης.

Με σχετική Αναφορά που κατέθεσε στη Βουλή, ο κ. Τσαβδαρίδης τονίζει ότι η μειωμένη μέχρι και κατά 80% παραγωγή φρούτων πλήττει σε τεράστιο βαθμό και τις εμπορευματικές μεταφορές στον Νομό και μεταφράζεται όχι μόνο σε απώλεια χιλιάδων ευρώ, σε κλονισμό της ίδιας της βιωσιμότητάς του κλάδου και σε κίνδυνο υποαπασχόλησης πολλών εργαζομένων σε αυτόν.

Ένας κλάδος, οι μονάδες του οποίου στην Ημαθία εντάσσονται και αυτές στην αλυσίδα των εμμέσως πληττόμενων από τις επιπτώσεις των δυσμενών καιρικών φαινομένων στην πρωτογενή παραγωγή, όπως και οι συνεταιριστικές, βιομηχανικές, εμπορικές και μεταποιητικές μονάδες, σημειώνει χαρακτηριστικά ο Βουλευτής της ΝΔ.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69