tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μήνυμα Τσαβδαρίδη για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Με αφορμή την σημερινή επέτειο, ο βουλευτής της ΝΔ Λάζαρος Τσαβδαρίδης έκανε την εξής δήλωση:

"Τιμούμε και εορτάζουμε σήμερα μία κορυφαία στιγμή της σύγχρονης Ελληνικής Ιστορίας.

Τιμούμε το αγέρωχο ΟΧΙ των Ελλήνων στον Φασισμό και στην υποτέλεια, τιμούμε την ανυπέρβλητη αποφασιστικότητα, ενότητα και σύμπνοια του Έθνους μας στον αγώνα για την υπεράσπιση της ελευθερίας, της εθνικής μας κυριαρχίας, των βωμών και των εστιών μας απέναντι στον αλαζόνα επίδοξο Ιταλό κατακτητή και στον Γερμανό καθοδηγητή του.

Τιμούμε την αυτοθυσία των παππούδων μας για την υπεράσπιση του δικαίου και της αρετής, τιμούμε την αδιαπραγμάτευτη πίστη, επιμονή και κουράγιο τους για επικράτηση απέναντι σε έναν ισχυρότερο εχθρό, τιμούμε τους άξιους συνεχιστές των αρχαίων ηρώων μας και των ηρώων του 1821.

Το ηχηρό ΟΧΙ τον Οκτώβριο του 1940 και οι μετέπειτα μεγάλες νίκες του στρατού μας άλλαξαν την Ιστορία του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου. Έδωσαν έμπνευση, ελπίδα και φως στους αγωνιζόμενους και κατακτημένους λαούς για να πολεμήσουν ακόμη πιο γενναία προκειμένου να αποτινάξουν τη ναζιστική και τη φασιστική μπότα.

Και συνεχίζουν ακόμη και σήμερα, 81 χρόνια μετά, να γεμίζουν τις καρδιές όλων των Ελλήνων με υπερηφάνεια και συγκίνηση αλλά και να μας ενώνουν με τον ιερό όρκο ότι όποτε και αν χρειαστεί, θα σταθούμε και εμείς αλλά και οι γενιές μετά από εμάς στο ύψος των καιρών για την υπεράσπιση της πατρίδας και των ιδανικών μας."

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69