tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συνάντηση υποστηρικτών του Νίκου Ανδρουλάκη πραγματοποιήθηκε στην Βέροια (φωτογραφίες, βίντεο)

Συγκέντρωση στην Βέροια πραγματοποίησαν υποστηρικτές του Νίκου Ανδρουλάκη, εν όψει των εκλογών για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ. Κεντρικοί ομιλητές ήταν οι πρώην βουλευτές Πάρις Κουκουλόπουλος και Μιχάλης Τζελέπτης ενώ χαιρετισμό απηύθυνε και η Ολυμπία Αποστόλου. Στις ομιλίες τονίστηκαν δυο πράγματα, ότι είναι η καλύτερη συγκυρία να μεγαλώσει ξανά η παράταξη και ότι αυτός που μπορεί να το πετύχει ως πρόεδρος είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Το καλωσόρισμα έγινε από τον Γραμματέα της τοπικής οργάνωσης Κώστα Ασλάνογλου. Αυτό που τόνισε ήταν ότι την επομένη των εκλογών, ο χώρος πρέπει να μείνει ενωμένος. 

Η Ολυμπία Αποστόλου σημείωσε ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης ξέρει πώς να φτιάξει ένα χρήσιμο κόμμα, γνωρίζοντας πώς λειτουργούν τα Ευρωπαϊκά Σοσιαλδημοκρατικά Κόμματα. Χαρακτήρισε εκλογικούς μηχανισμούς ξεκομμένους από την κοινωνία τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε ότι περισυλλέγουν απελπισμένους πολιτικούς. 

Ο Πάρις Κουκουλόπουλος γνωστοποίησε ότι πριν την εκλογική διαδικασία τη δεύτερης Κυριακής, ο Νίκος Ανδρουλάκης θα κάνει πολιτική ομιλία στην Κοζάνη και θα σταματήσει και στην Βέροια. Ο κ. Κουκουλόπουλος είπε ότι βασική έγνοια όσων δεν έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ είναι το πώς θα γίνει ξανά μεγάλη η παράταξη. Εξέφρασε την βεβαιότητά του ότι αυτό μπορεί να γίνει και πρόσθεσε ότι χρειάζεται η χώρα μια υπεύθυνη δύναμη διότι η ΝΔ είναι άτολμη και ο ΣΥΡΙΖΑ λέει άλλα κάθε μέρα. "Τώρα είναι η ώρα να στήσουμε ξανά την παράταξη. Να βάλουμε πλάτη όλοι και να είμαστε ενωμένοι την επομένη των εκλογών" τόνισε. Αναφορικά με την υποψηφιότητα Ανδρουλάκη, είπε ότι είναι ο υποψήφιος που μπορεί να πάει την παράταξη μπροστά και ότι δεν τον βαραίνουν βάρη του παρελθόντος. 

Ο Μιχάλης Τζελέπης υποστήριξε ότι ο χώρος του ΠΑΣΟΚ λοιδορήθηκε, συκοφαντήθηκε και προδόθηκε αλλά ήρθε η ώρα να δηλώσει παρούσα η σοσιαλδημοκρατία. Η επιλογή αρχηγού, είπε ο κ. Τζελέπης, πρέπει να δίνει προοπτική προς τα εμπρός και πρόσθεσε ότι ο χώρος χρειάζεται ανανέωση. Για την υποψηφιότητα Ανδρουλάκη, είπε ότι είναι ένας νέος αναγνωρισμένος ευρωπαίος σοσιαλιστής που δεν κρύφτηκε. Ο κ. Τζελέπης τόνισε ακόμη ότι δεν είναι πρόβλημα το ότι ο Ανδρουλάκης δεν είναι βουλευτής. "Να μπουν μπροστά οι νέοι και να στηριχθούν από όλες τις γενιές" τόνισε ο κ. Τζελέπης.

Δείτε το βίντεο από την εκδήλωση...

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69