Από άκρη σε άκρη της Ημαθίας για τον εορτασμό της Καθαράς Δευτέρας ο Υφυπουργός Ανάπτυξης Λάζαρος Τσαβδαρίδης
- Γράφτηκε από τον/την Αντώνης Χατζηκυριακίδης
Σε κάθε γωνιά της Ημαθίας, εκεί όπου η παράδοση συναντά τη ζωντάνια των τοπικών κοινωνιών, βρέθηκε σήμερα ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Βουλευτής ΝΔ Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης, συμμετέχοντας στις εορταστικές εκδηλώσεις για την έναρξη της Σαρακοστής.
Πρώτος σταθμός το Αγγελοχώρι Νάουσας, όπου ο Υφυπουργός συμμετείχε στα παραδοσιακά Κούλουμα, απολαμβάνοντας τη φημισμένη φασολάδα και τα σαρακοστιανά εδέσματα μαζί με τους κατοίκους.
Στη συνέχεια, επισκέφθηκε τον Άγιο Γεώργιο Βέροιας. Σε κλίμα χαράς, με συνδιοργανωτές τον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Γεωργίου και την Τοπική Κοινότητα, ο Υφυπουργός αντάλλαξε ευχές, τονίζοντας τη σημασία της διατήρησης των τοπικών μας εθίμων.
Τέλος, ο κ. Τσαβδαρίδης παρευρέθηκε στο πάντα ξεχωριστό Μελικιώτικο Καρναβάλι, όπου μέσα σε ατμόσφαιρα γλεντιού, συνεχάρη τους καρναβαλιστές για τη δημιουργικότητα και το κέφι τους.
«Η δύναμη του τόπου μας είναι οι άνθρωποί του και οι παραδόσεις μας. Καλή Σαρακοστή σε όλους με υγεία και αισιοδοξία!» τόνισε χαρακτηριστικά ο Υφυπουργός Ανάπτυξης σε σχετικές του δηλώσεις.
-
IMG_2504.heic
IMG_2504.heic
-
IMG_2486.heic
IMG_2486.heic
-
IMG_2566.HEIC
IMG_2566.HEIC
-
IMG_2528.HEIC
IMG_2528.HEIC
-
IMG_2581.heic
IMG_2581.heic
-
IMG_2679.HEIC
IMG_2679.HEIC
-
IMG_2676.heic
IMG_2676.heic
-
IMG_2596.HEIC
IMG_2596.HEIC
-
IMG_2712.HEIC
IMG_2712.HEIC
-
IMG_2721.heic
IMG_2721.heic














