tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κατασκευή και βελτίωση δρόμων Δήμου Αλεξάνδρειας

Την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019, υπογράφηκε η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «κατασκευή και βελτίωση δρόμων Δήμου Αλεξάνδρειας» μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ. Κώστα Καλαϊτζίδη και του αναδόχου του έργου «Αφοί Σιουραντάνη Ομόρρυθμος Τεχνική Εταιρεία.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 200.000 ευρώ με την παρούσα σύμβαση στα 95.872,50 ευρώ. Η κατασκευή του θα γίνει σε εκτέλεση της από 25-7-2018 προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας – Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας αφενός και του Δήμου Αλεξάνδρειας αφετέρου, σύμφωνα με τις εγκεκριμένες μελέτες εφαρμογής και τους όρους των εγκεκριμένων συμβατικών τευχών μελέτης και δημοπράτησής του.

Το έργο χρηματοδοτείται από Πιστώσεις του Προγράμματος Επενδυτικών Δαπανών της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας, χρηματοδοτούμενο από ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ.

Το αντικείμενο της παρούσας εργολαβίας αφορά εργασίες κατασκευής οδοποιίας στην Τ.Κ. Νεοχωρίου, στον αγροτικό δρόμο που περνάει μπροστά από τα αγροτεμάχια με αριθμούς 243 (αγρόκτημα Σχοινά), 245 (αγρόκτημα Σχοινά), και ανάμεσα από τα αγροτεμάχια με αριθμούς 245 (αγρόκτημα Σχοινά) και 223 (αγρόκτημα Νεοχωρίου) μήκους 481,34μ., και στην Τ.Κ. Πλατάνου, στον αγροτικό δρόμο που περνάει μπροστά από τα αγροτεμάχια 215 και 212 αγροκτήματος Πλατάνου μήκους 583,38μ, και ενώνει τα ΣΕΑ Πλατάνου με την επαρχιακή οδό. 

Οι εργασίες περιλαμβάνουν επιφανειακή εκσκαφή, τοπικές εκσκαφές σε σημεία ένωσης με το υπάρχον οδόστρωμα, αποξήλωση ασφαλτοτάπητα, δημιουργία επιχώματος με κοκκώδες υλικό, στρώσεις οδοστρωσίας, ασφαλτόστρωση, εργασίες σήμανσης και ασφάλειας.

«Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με στρατηγική και προσανατολισμό στηρίζει στην πράξη τους Δήμους και αφουγκράζεται τις ανάγκες τους.  Για το λόγο αυτό σχεδίασε και εφαρμόζει ένα ολοκληρωμένο Πρόγραμμα μέσω του οποίου χρηματοδοτούνται έργα αγροτικής οδοποιίας. Στόχος μας είναι να συμβάλλουμε στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας στην ενίσχυση της παραγωγής, στην αύξηση της προσβασιμότητας και στη μείωση του κόστους παραγωγής» διευκολύνοντας τις μετακινήσεις και να πετύχουμε επιπλέον χρηματοδότηση για ακόμα περισσότερα έργα πνοής για την Ημαθία και τους πολίτες της, υποστήριξε σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Καλαϊτζίδης.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69