tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μπαρτζώκας: Να λειτουργήσει ο ηλεκτροφωτισμός έξω από το Χιονοδρομικό Σελίου

Με επιστολή του προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Αυγενάκη θέτει το ζήτημα της παντελούς έλλειψης ηλεκτροφωτισμού στον περιβάλλοντα χώρο του Χιονοδρομικού Κέντρου Σελίου, καλώντας τον να ανταποκριθεί στο αίτημα του, αλλά και αίτημα της τοπικής κοινωνίας για επαναλειτουργία του, κατά τους θερινούς μήνες.

Όπως επισημαίνει ο Βουλευτής, το Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου, θεωρείται το «στολίδι» της Ημαθίας και το μοναδικό Χιονοδρομικό, το οποίο βρίσκεται στην καρδιά του Σελίου. Η ευκολία στην προσβασιμότητα του αλλά και η τρέχουσα συγκυρία, που επιβάλλει αποστασιοποίηση και άθληση σε εξωτερικούς χώρους, το καθιστά πόλο έλξης τόσο για τους δημότες της τοπικής κοινότητας, όσο και για δημότες των ευρύτερων περιοχών (Βέροια, Νάουσα).

Ο περιβάλλοντας χώρος του, ιδιαίτερα μεγάλης έκτασης (36 στρέμματα), προσφέρεται για αναψυχή, για σύντομες περιπατητικές διαδρομές αλλά και για ατομική άθληση.

Ειδικά για τους θερινούς μήνες, ο χώρος του Χιονοδρομικού, παρουσιάζει αυξημένη επισκεψιμότητα λόγω και των ευνοϊκών θερμοκρασιών.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Τάσος Μπαρτζώκας, ενώ το Χιονοδρομικό διαθέτει υποδομή ηλεκτροφωτισμού, από το 2011 δε λειτουργεί, με συνέπεια την απαξίωση της και τη μη διευκόλυνση των δημοτών να κάνουν χρήση του χώρου.

Ως εκ τούτου, ο Βουλευτής ζητάει την επαναλειτουργία του ηλεκτροφωτισμού κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, στο διάστημα από τις 21:00 έως τις 24:00. Το αίτημα αυτό εκφράζει συνολικά και την τοπική κοινωνία.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69