tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μαρκούλης: Επειγόντως προοδευτικές απαντήσεις για Ελλάδα και Ευρώπη

Το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία, Αντώνης Μαρκούλης έκανε την εξής δήλωση:

"Η εκλογική νίκη της Ακροδεξιάς στην Ιταλία σηματοδοτεί τον κίνδυνο πολιτικής και κοινωνικής οπισθοδρόμησης για ολόκληρη την Ευρώπη. Η αμηχανία των ευρωπαϊκών θεσμών είναι εμφανής. Ομού και η αφωνία από την ελληνική και ευρωπαϊκή Δεξιά.

Την ίδια στιγμή, το «πλυντήριο» Μητσοτάκη καλά κρατεί. Το πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων απάλλαξε λόγω παραγραφής όλους τους κατηγορούμενους για τη Siemens, το μεγαλύτερο σκάνδαλο πολιτικής διαφθοράς στην Ελλάδα μετά τη Novartis. Από τη Siemens στη Novartis, μια μίζα δρόμος. Ο Χριστοφοράκος μπορεί πλέον να επιστρέψει στην Ελλάδα και να πάει στο πολυτελές εξοχικό του. Τι ντροπή!

Η διάρρηξη της κοινωνικής συνοχής και η ανασφάλεια των λαϊκών στρωμάτων χρειάζονται προοδευτικές απαντήσεις. Η επικείμενη δεύτερη φορά της Αριστεράς και του Αλέξη Τσίπρα οφείλουν να εμπνεύσουν πειστικές πολιτικές επιστροφής στη Δημοκρατία, στη Δικαιοσύνη, στην Κοινωνία των Πολιτών και της Νεολαίας. Για την Ελλάδα και για την Ευρώπη που ονειρευόμαστε. Και θα το πράξουν. Ελάτε μαζί μας για την τελική νίκη".

 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69