tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το ΠΑΣΟΚ Ημαθίας (φωτογραφίες, βίντεο)

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε στην Βέροια το ΠΑΣΟΚ Ημαθίας. Τυχερή της βραδιάς ήταν η υποψήφια βουλευτής Σοφία Πάσχου, στο κομμάτι της οποίας βρέθηκε το φλουρί.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Απόστολος Πάνας και ο Διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ Θανάσης Γκλαβίνας. Στην εκδήλωση, παρουσιάστηκαν στον κόσμο του ΠΑΣΟΚ οι υποψήφιοι βουλευτές Ολυμπία Αποστόλου, Μπάμπης Γκιόνογλου, Θανάσης Δέλλας, Σοφία Πάσχου, Τάσος Σιδηρόπουλος, Νίκος Τσιαμήτρος. Την παρουσίασή τους έκανε ο γραμματέας της Νομαρχιακής Σάββας Τσιχλακίδης.

Στον χαιρετισμό του ο κ. Γκλαβίνας τόνισε ότι το ιστορικό χρέος του ΠΑΣΟΚ είναι ότι βάζει πάντα πάνω από όλα το καλό της χώρας. Τόνισε ότι ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ νομίζουν ότι παίζουν μόνοι τους αλλά το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στο πολιτικό σκηνικό με προτάσεις και διεκδικεί ισχυρή εντολή στις εκλογές.

Ο κ. Πάνας υπογράμμισε ότι το ΠΑΣΟΚ στην Ημαθία πρέπει να βγάλει έδρα και για να γίνει αυτό πρέπει να δοθεί από τα τοπικά στελέχη η μάχη του σταυρού στο διάστημα που απομένει μέχρι τις εκλογές. «Ήρθε η ώρα να μετρηθούμε» τόνισε και πρόσθεσε ότι το ΠΑΣΟΚ εδώ και 15 μήνες καταγγέλλει την αισχροκέρδεια και καταθέτει προτάσεις για την αντιμετώπισή της, έχει πρόγραμμα με λύσεις και είναι το πρώτο κόμμα που ανακοίνωση ψηφοδέλτια.

Αναλυτικά οι ομιλίες και φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69