tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Υπερασπίστηκε το κυβερνητικό έργο σε συνάντηση με ΜΜΕ ο βουλευτής Τ. Μπαρτζώκας

Συνάντηση με εκπροσώπους τοπικών μέσων ενημέρωσης είχε την Τετάρτη το μεσημέρι ο βουλευτής Τάσος Μπαρτζώκας. Εν όψει των εκλογών, έκανε έναν μικρό απολογισμό του κυβερνητικού έργου και των προσωπικών του παρεμβάσεως και στην συνέχεια συζήτησε μαζί τους ζητήματα τοπικού ενδιαφέροντος.

Ο κ. Μπαρτζώκας υπερασπίστηκε το έργο της κυβέρνησης λέγοντας ότι μείωση την φορολογία και την ανεργία, αύξησε το ύψος του κατώτατου μισθού, έκανε πολλές μεταρρυθμίσεις στην παιδεία, είχε πλούσιο κοινωνικό έργο, ήταν αποφασιστική σε ζητήματα εξωτερικής πολιτικής και έστειλε μηνύματα ότι δεν μπορεί κανείς να παίξει με την Ελλάδα, εξόπλισε τον στρατό και είναι έτοιμη η χώρα να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση, έκανε μεταρρυθμίσεις στον πρωτογενή τομέα και αφαίρεσε βάρη από τις πλάτες των νοικοκυριών.

"Δεν λύσαμε όλα τα προβλήματα αλλά κάναμε ότι περνούσε από το χέρι μας. Αντιμετωπίσαμε πολλές εξωγενείς κρίσεις και ανταποκριθήκαμε σε μεγάλο βαθμό" τόνισε ο κ. Μπαρτζώκας ενώ για την δική του πολιτική στάση σχολίασε ότι βρίσκεται δίπλα σε κάθε κοινωνική ομάδα και όπου κρίνει ότι χρειάζεται κάνει κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις.

Μιλώντας για τοπικά ζητήματα, σημείωσε ότι είναι απαραίτητη η ίδρυση αστυνομικών σταθμών και σταθμών πυροσβεστικής στην Βεργίνα και τα Ριζώματα, για την λειτουργία στην Ημαθία του Κέντρου Ψυχικής Υγείας εκκρεμούν οι προσλήψεις προσωπικού ενώ για τον τουρισμό σχολίασε ότι ο νομός πρέπει να δημιουργήσει ένα ενιαίο τουριστικό προϊόν για να αυξήσει τις επισκέψεις τουριστών. 

Τέλος, για τις εκλογές εκτίμησε ότι θα χρειαστεί και δεύτερη εκλογική αναμέτρηση για να εξασφαλίσει η ΝΔ αυτοδύναμη κυβέρνηση.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69