tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

«Οι πολίτες στηρίζουν τον Απόστολο Βεσυρόπουλο - Η Ημαθία Ψηλά!»

Με εντυπωσιακές συγκεντρώσεις σε Κλειδί, Πλάτανο και Πρασινάδα ξεκίνησε την προεκλογική του δραστηριότητα ο Υφυπουργός Οικονομικών και υποψήφιος Βουλευτής Ημαθίας κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος.

«Η Ημαθία Ψηλά» είναι το μήνυμα του κ. Βεσυρόπουλου προς τους πολίτες, μέσα σε ένα κλίμα ενθουσιασμού και αισιοδοξίας που δημιούργησαν οι συγκεντρωμένοι.

Επισήμανε ότι το κρίσιμο διακύβευμα των εκλογών είναι αν θα συνεχίσει η χώρα στο δρόμο της πολιτικής και οικονομικής σταθερότητας ή θα εγκλωβιστεί στην ακυβερνησία και στην αστάθεια.

Ο κ. Βεσυρόπουλος τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι:

- Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη μείωσε όχι μία αλλά δύο φορές τον ΕΝΦΙΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ που είχε υποσχεθεί ότι θα τον καταργήσει, τον αύξησε.

- Η Ελλάδα έχει υψηλότερο ρυθμό ανάπτυξης από το μέσο όρο της ευρωζώνης με 6,1% το 2022. Προϋπόθεση για να συνεχιστεί η αναπτυξιακή πορεία είναι η πολιτική σταθερότητα.

- Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας διέθεσε πάνω από 43 δις ευρώ για να κρατήσει όρθια την οικονομία, για να στηρίξει πολίτες, νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

- Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας μείωσε πάνω από 50 φόρους ενώ η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ επέβαλε 29 φόρους και εγκλώβισε την οικονομία και τους πολίτες σε ένα παραλογισμό υπερφορολόγησης.

Αναφερόμενος στον αγροτικό κόσμο, ο Απόστολος Βεσυρόπουλος τόνισε ιδιαίτερα:

- Την κορυφαία φορολογική μεταρρύθμιση του νόμου 4935/2022, που παρέχει για πρώτη φορά γενναία φορολογικά κίνητρα για την ισχυροποίηση της εθνικής αγροτικής οικονομίας. Ο νόμος αυτός προβλέπει, μεταξύ άλλων, την απαλλαγή για πρώτη φορά από την καταβολή του φόρου εισοδήματος κατά 50% επί των φορολογητέων κερδών από την άσκηση αγροτικής επιχειρηματικής δραστηριότητας.

- Τη μείωση  του φορολογικού συντελεστή για τα αγροτικά συνεταιριστικά σχήματα από το 13% στο 10%.

- Τη μείωση του αρχικού φορολογικού συντελεστή στο 9% για τα εισοδήματα έως 10.000 ευρώ αντί του 22% που ίσχυε για όλα τα φυσικά πρόσωπα, ελεύθερους επαγγελματίες, αγρότες, μισθωτούς και συνταξιούχους.

- Την κατάργηση της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης για όλους, με ωφελούμενους και τους αγρότες.

- Την απαλλαγή από την υποχρέωση καταβολής του τέλους επιτηδεύματος για τους αγρότες κανονικού καθεστώτος για τα 4 αυτά χρόνια και προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι αρνητικές συνέπειες της πανδημίας.

- Τη μόνιμη μείωση του ΦΠΑ στο 6% για τις ζωοτροφές και τα λιπάσματα.

«Στη νέα τετραετία θα συνεχιστεί η συνετή οικονομική πολιτική, με στόχο την αύξηση των μισθών και την περαιτέρω ενίσχυση της αναπτυξιακής δυναμικής της χώρας» τόνισε ο κ. Βεσυρόπουλος.

Στις 21 Μαΐου, η Ημαθία θα στείλει ένα ηχηρό μήνυμα. Το μήνυμα της ισχυρής και αυτοδύναμης Ελλάδας.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69