tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τάσος Σιδηρόπουλος: "Ο λαός θα δώσει τεράστιο ποσοστό στο ΠΑΣΟΚ" - Με βροχή η κεντρική του ομιλία (φωτογραφίες, βίντεο)

Την κεντρική του ομιλία πραγματοποίησε στην Βέροια ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Τάσος Σιδηρόπουλος. Παρά την κακοκαιρία και την βροχή, οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ και οι υποστηρικτές της υποψηφιότητάς του παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και εξέφρασαν την στήριξη στον υποψήφιο βουλευτή.

Τον Τάσο Σιδηρόπουλο προλόγισε ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Οργάνωσης Σάββας Τσιχλακίδης.

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος ξεκίνησε την ομιλία του με αναφορά στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου τονίζοντας ότι έφερε ισονομία και δημοκρατία, ένωσε τους Έλληνες και άφησε τεράστιο κοινωνικό έργο. Επίσης αναφέρθηκε στα μεγάλα έργα που υλοποίησε διαχρονικά το ΠΑΣΟΚ στην χώρα. Αναφορικά με τα οικονομικά, ο κ. Σιδηρόπουλος είπε ότι στα 15 χρόνια διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ το χρέος που δημιουργήθηκε ήταν 60 δις ενώ αντίστοιχα στην πενταετία που κυβέρνησε ο Κώστας Καραμανλής η χώρα χρεώθηκε 130 δις.

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος επέρριψε την ευθύνη της οικονομικής χρεοκοπίας στην κυβέρνηση Κώστα Καραμανλή, για την οποία είπε ότι μέσα σε ενάμιση χρόνο, από την δεύτερη νίκη της, προκάλεσε νέες εκλογές και το έβαλε στα πόδια. 

Μιλώντας για την διακυβέρνηση Παπανδρέου και το μνημόνιο που ήρθε, ο κ. Σιδηρόπουλος είπε ότι η "καυτή πατάτα" έπεσε στα χέρια της νέας κυβέρνησης. Για την πολιτική που εφαρμόστηκε, ο κ. Σιδηρόπουλος είπε ότι ο Παπανδρέου αν να σώσει το ΠΑΣΟΚ επέλεξε να σώσει την χώρα από την καταστροφή. "Κάποιοι βουλευτές μείναμε δίπλα του γιατί αυτή ήταν η επιλογή που πήραμε από τον Ελληνικό λαό ενώ κάποιοι άλλοι που είχαν πρόβλημα με το μνημόνιο, πήγαν στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ και εκεί δεν είχαν πρόβλημα να ψηφίσουν μνημόνιο" τόνισε.

Από την κριτική Σιδηρόπουλου δεν ξέφυγε και ο ΣΥΡΙΖΑ τον οποίο κατηγόρησε για υποκρισία διότι υποσχέθηκε απαλλαγή από τα μνημόνια αλλά κυβέρνησε με μνημόνιο και μετέτρεψε το "όχι" του δημοψηφίσματος σε "ναι". Τέλος, κατηγόρησε τη ΝΔ για παρακρατική λειτουργία λέγοντας ότι με τις παρακολουθήσεις γύρισε την χώρα στο 1960 και πρόσθεσε ότι τα διάφορα επιδόματα που έδωσε δεν ήταν λύση στην αντιλαϊκή πολιτική που ακολούθησε.

Κλείνοντας ο κ. Σιδηρόπουλος ζήτησε την στήριξη στις εκλογές και εξέφρασε την βεβαιότητα ότι οι ψηφοφόροι θα δώσουν ένας τεράστιο ποσοστό στο ΠΑΣΟΚ.

Δείτε την ομιλία του

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69