tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Παρουσιάστηκε στην Βέροια το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ - Τι είπε ο Ευρωβουλευτής Κώστας Αρβανίτη (φωτογραφίες, βίντεο)

Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση διοργάνωσε την Παρασκευή, στην κατάμεστη αίθουσα του πολυχώρου Sala Ελιά στην Βέροια, η Νομαρχιακή Επιτροπή Ημαθίας ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Ημαθίας, καθώς και οι προγραμματικές θέσεις του κόμματος. Τον συντονισμό είχαν τα μέλη της Νομαρχιακής Αντώνης Καραγιάννης και Γρηγόρης Γεωργιάδης.

Οι υποψήφιοι βουλευτές, με αλφαβητική σειρά, Φανή Γιωτάκη, Φρόσω Καρασαρλίδου, Αντώνης Μαρκούλης, Βαρβάρα Σαράντη, Άγγελος Τόλκας και Πέτρος Τσαπαρόπουλος παρουσίασαν στοιχεία του βιογραφικού τους, για όσους από τους παρευρισκόμενους δεν τους γνωρίζουν, κι εξέφρασαν τις ανησυχίες τους αλλά και το όραμά τους για να ευημερήσει ο νομός μας και η χώρα.

Δείτε στο βίντεο την παρουσίαση των υποψηφίων

Προσκεκλημένος σε αυτήν την εορταστική εκδήλωση ήταν ο δημοσιογράφος - Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Κώστας Αρβανίτης, όπου παρουσίασε το πρόγραμμα και το όραμα του κόμματος. Αναφέρθηκε στις μεταρρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν. Μίλησε για αύξηση μισθών, μείωση τιμών, ρύθμιση χρεών, για δίκαιο και αποτελεσματικό κράτος δίπλα στον πολίτη, για Δικαιοσύνη Παντού. «Στον ΣΥΡΙΖΑ, στο κοινό μας σπίτι, και ξέρουμε και μπορούμε. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα ελπιδοφόρο, ανατρεπτικό, ριζοσπαστικό, για τα δεδομένα ολόκληρης της Ευρώπης. Ένα κόμμα που βάζει στόχο να γίνουν οι ζωές όλων καλύτερες», τόνισε ο κος Αρβανίτης.

Δείτε στο βίντεο την ομιλία του Κώστα Αρβανίτη

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69