tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Άγγελος Τόλκας: "Με την δύναμη των πολλών για μια Ημαθία δυνατή" (φωτογραφίες, βίντεο)

Την κεντρική του πολιτική εκδήλωση πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Άγγελος Τόλκας στην Βέροια. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο γεμάτο "Belunga". 

Ο κ. Τόλκας χαιρέτισε τραπέζι - τραπέζι τον κόσμο και αμέσως μετά πραγματοποίησε ομιλία. Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υφυπουργός αμφισβήτησε τις μετρήσεις που φέρνουν τον ΣΥΡΙΖΑ με χαμηλότερα ποσοστά από το 2019 και άσκησε κριτική στην κυβέρνηση της ΝΔ.

Συγκεκριμένα, ο κ. Τόλκας άσκησε κριτική για την πολιτική της ΝΔ στα πανεπιστήμια και την εφαρμογή της ελάχιστης βάσης εισαγωγής λέγοντας ότι με την επιλογή αυτή δημιουργεί πελατεία για τα ιδιωτικά εκπαιδευτικά κέντρα.

Αναφορικά με την πολιτική της κυβέρνησης στον τομέα της υγείας, είπε ότι στόχος είναι η ιδιωτικοποίηση και πρόσθεσε ότι στην Ημαθία είχαμε 600 θανάτους από covid επειδή δεν δημιουργήθηκαν κλίνες ΜΕΘ.

Συνεχίζοντας ο κ. Τόλκας είπε ότι η κυβέρνηση στέρησε από τους πολίτες την δημοκρατία και το κράτος δικαίου λέγοντας ότι ήταν κυνική και είχε στόχο να τις διαφορετικές φωνές.

Για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης είπε ότι ευνοεί τους λίγους και ισχυρούς εις βάρος των πολλών. Ο κ. Τόλκας είπε ότι επιλογή της κυβέρνησης είναι να ακριβαίνουν τα τρόφιμα επειδή κερδίζουν οι μεγάλοι, αυτούς που στηρίζει και παράλληλα αυξάνουν τα έσοδα τους κράτους από την είσπραξη του ΦΠΑ και επιστρέφει με μόνο ένα μέρος της αύξησης στους πολίτες με την μορφή pass. "Στο τέλος του μήνα δεν μένει τίποτα στο πορτοφόλι" είπε ο κ. Τόλκας.

Για την Ημαθία, είπε ότι οι τοπικοί κυβερνητικοί βουλευτές τέσσερα χρόνια έκαναν ρουσφέτια και στο τέλος της τετραετίας επιστράτευσαν ψέματα με έργα μακέτες (δικαστήριο, διοικητήριο, τελωνείο). "Δεν έχει προβλεφτεί τίποτα για την Ημαθία στο Ταμείο Ανάκαμψης" σχολίασε ο κ. Τόλκας και πρόσθεσε ότι και σε τοπικό επίπεδο υπάρχουν μεγάλα συμφέροντα όπως πχ η "ελίτ του ροδάκινου".

Στο τέλος, ο κ. Τόλκας έκανε μια αναφορά στην πορεία του στα κοινά από το 2006. «Πάντα σταθερή ήταν η πίστη μου στην δύναμη των πολλών. Συντάσσομαι με τους πολλούς, είμαι δίπλα συμφέροντα των πολλών" σχολίασε ο κ. Τόλκας.

Κλείνοντας κάλεσε τον κόσμο να τον στηρίξει και πρόσθεσε: "Δεν τάζουμε και δεν υποσχόμαστε πράγματα που δεν μπορούμε να κάνουμε. Υποσχόμαστε ότι θα πράξουμε το δίκαιο για τα συμφέροντα των πολλών. Την Κυριακή κερδίζουμε μόνο με ΣΥΡΙΖΑ και απαλλασσόμαστε από τον Μητσοτάκη".

Δείτε στο βίντεο ολόκληρη την ομιλία του

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69