tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Λάζαρος Τσαβδαρίδης: "Οι εκλογές της 25ης Ιουνίου αφορούν στο μέλλον της επόμενης γενιάς Ελλήνων" (φωτογραφίες, βίντεο)

Προεκλογική ομιλία στην Βέροια πραγματοποίησε την Κυριακή το βράδυ ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Λάζαρος Τσαβδαρίδης. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και χαιρέτισαν, ο πρώην υπουργός και υποψήφιος βουλευτής Καβάλας Νίκος Παναγιωτόπουλος και ο υποψήφιος βουλευτής του Β1 Βόρειου Τομέα Αθηνών Δημήτρης Καιρίδης.

Στην ομιλία του ο κ. Τσαβδαρίδης ευχαρίστησε τον λαό της Ημαθίας λέγοντας ότι αποτελεί τον σοφό και δίκαιο κριτή της ΝΔ, βοηθώντας την, μαζί με εκατομμύρια ακόμη Έλληνες, να βρίσκεται πάντα στη σωστή πλευρά της Ιστορίας. Επιπροσθέτως, ευχαρίστησε τους προσκεκλημένους ομιλητές.

Τον πρώην Υπουργό Εθνικής Άμυνας, πρώην Βουλευτή και εκ νέου υποψήφιο Βουλευτή Καβάλας κ. Παναγιωτόπουλο που τον χαρακτήρισε «έναν άξιο και στιβαρό μαχητή της πατρίδας με μεγάλη γνώση επί του πεδίου αλλά και πολλαπλές διπλωματικές και επικοινωνιακές ικανότητες. Έναν Υπουργό που συνέδεσε το όνομά του με την τεράστια ενίσχυση των ενόπλων μας δυνάμεων με τα πιο σύγχρονα όπλα σε στεριά, θάλασσα και αέρα αλλά και έναν πολιτικό ηγήτορα που αντανακλά με τον καλύτερο τρόπο το αξιόμαχο αλλά και την δέσμευσή του στρατεύματος να προστατεύσει την εθνική μας κυριαρχία με αυτοθυσία».

Και τον πρώην Βουλευτή και εκ νέου υποψήφιο Βουλευτή στον Βόρειο Τομέα Αθηνών κ. Δημήτρη Καιρίδη, χαρακτηρίζοντάς τον «έναν λαμπρό καθηγητή πανεπιστημίου με βαθιά γνώση της διεθνούς πολιτικής, έναν ατρόμητο υπερασπιστή των συμφερόντων της πατρίδας μας σε όλα τα διεθνή φόρα αλλά και έναν εμπνευσμένο πολιτικό άνδρα, με καθαρό όσο και δυναμικό λόγο, που κοσμεί την παράταξή μας τόσο στη Βουλή όσο και στη δημόσια σφαίρα.»

Υπογράμμισε στην ομιλία του ότι η κατάμεστη αίθουσα του κινηματογράφου ΣΤΑΡ αποδεικνύει ότι οι Ημαθιώτες δεν εφησυχάζουν αλλά συνεχίζουν με αμείωτη ένταση να αγωνίζονται για να βαφτεί ξανά όλη η Ελλάδα μπλε.

Και αυτό θα συμβεί, όπως επισήμανε, «αν πείσουμε όλους τους συντοπίτες μας πόρτα πόρτα, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε πόλη και χωριό, καθώς οφείλουμε να τους ακούσουμε όλους με προσοχή, να τους ενημερώσουμε με αμεσότητα και επάρκεια, να απαντήσουμε στους προβληματισμούς τους με υπομονή και γνήσιο ενδιαφέρον».

Τόνισε δε ότι ο ίδιος σοφός λαός που επιβράβευσε τη σκληρή δουλειά την οποία έκανε επί τέσσερα χρόνια ως Κυβέρνηση η ΝΔ, είναι ο ίδιος σοφός λαός που θα τιμωρήσει κάθε αλαζονεία που θα δείξει ο οποιοσδήποτε.

Όπως ήταν ο ίδιος σοφός λαός που τιμώρησε και θα ξανατιμωρήσει, όσους τον ενέπαιξαν και τον προσέβαλαν βαριά στα χρόνια της δικής τους διακυβέρνησης, επί πρώτης φοράς Αριστερά αλλά και αυτούς που μετέπειτα, ως αξιωματική αντιπολίτευση, πουλούσαν υποκριτικά δήθεν προοδευτικότητα, την ώρα που πότιζαν με τοξικότητα, και λαϊκισμό την πολιτική ζωή και την ίδια την κοινωνία.

Ο κ. Τσαβδαρίδης υπογράμμισε ότι ο ελληνικός λαός ψήφισε την σοβαρότητα, την υπευθυνότητα, την σταθερότητα και την συνέπεια λόγων και έργων.

Σύμφωνα με τον κ. Τσαβδαρίδη, ο λαός ψήφισε τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη,

• που μείωσε τους φόρους και τις ασφαλιστικές εισφορές

• Που αντιμετώπισε με επιτυχία την πανδημία

• Που αύξησε τον κατώτατο μισθό

• Που μείωσε την ανεργία

• Που πολλαπλασίασε τις επενδύσεις

• Που περιόρισε δραστικά τη γραφειοκρατία και ψηφιοποίησε το κράτος

• Που στήριξε τους πιο αδύναμους συμπολίτες μας σε κάθε δυσκολία

• Που στήριξε τη νέα οικογένεια στα πρώτα της βήματα με μία μακρόπνοη στεγαστική πολιτική

• Που μείωσε το δημόσιο χρέος,

• Που όρθωσε ανάστημα στην Τουρκία

• Που θωράκισε την Εθνική μας Άμυνα και προστάτευσε με αποτελεσματικότητα τα σύνορα της πατρίδας μας

• Που ισχυροποίησε τη φωνή αλλά και την επιρροή της χώρας μας στο εξωτερικό

Ο κ. Τσαβδαρίδης τόνισε ότι η ΝΔ ψηφίστηκε από τον Ελληνικό λαό

• γιατί νοικοκύρεψε την Ελλάδα,

• γιατί δημιούργησε δημόσιο πλούτο, τον οποίον στη συνέχεια επέστρεψε στους πολίτες,

• γιατί άνοιξε νέους ορίζοντες προοπτικής και ευκαιριών ανάπτυξης,

• γιατί κατάλαβε ότι τα προβλήματα των πολιτών δεν έχουν χρώμα

• γιατί είχε την τόλμη να σπάσει αυγά και να έρθει σε σύγκρουση με μία σειρά παλιών νοοτροπιών που κρατούσαν αλυσοδεμένη την κοινωνία,

• και γιατί σε καιρούς πολιτικού εκχυδαϊσμού από μεγάλο μέρος της αντιπολίτευσης, κράτησε ψηλά το επίπεδο του πολιτικού διαλόγου, μιλώντας με επιχειρήματα, με σαφείς θέσεις και προτάσεις, με σεβασμό στην αντίθετη άποψη.

Ψηφίστηκε όμως η ΝΔ και για έναν ακόμη σημαντικό λόγο, τόνισε ο κ. Τσαβδαρίδης.

«Γιατί, σε αντίθεση με την αξιωματική αντιπολίτευση που πολιτεύεται θεωρώντας ότι έχει το παπικό αλάθητο, εμείς, αναγνωρίζουμε τα λάθη μας και έχουμε το θάρρος να ζητάμε συγγνώμη, να διορθώνουμε αλλά και να διορθωνόμαστε από τα λάθη μας.»

Αναφερόμενος στο στοίχημα των επόμενων εκλογών, ο κ. Τσαβδαρίδης τόνισε ότι η ΝΔ έχει χρέος να ανταποκριθεί στην εντολή που της έδωσε το 40% των Ελλήνων ψηφοφόρων αλλά και να πείσει για την ορθότητα της πολιτικής μας και το άλλο 60% των ψηφοφόρων, που για διάφορους λόγους δεν εκφράστηκαν από τον προεκλογικό μας λόγο, επιλέγοντας άλλους πολιτικούς σχηματισμούς.

Σημείωσε δε ότι η Ελλάδα μας, είναι στην αρχή μόνο ενός κύκλου ευημερίας\, η οποία όμως θα απευθύνεται σε πολλούς περισσότερους. Ευημερία με οικονομική βάση, που θα καθρεφτίζεται πλέον σε πολύ ποιοτικότερες παροχές στην υγεία, στην παιδεία και στην ασφάλεια. Ευημερία που θα θωρακίζει με ακόμη πιο ισχυρούς δεσμούς την κοινωνική άμυνα απέναντι σε κάθε απόπειρα στυγνής εργαλειοποίησης της πίστης μας, της φιλοπατρίας μας, του φιλότιμού μας και της φιλοξενίας που στο διάβα των αιώνων χαρακτηρίζει το Έθνος μας, από κομματίδια που ψαρεύουν σε θολά πολιτικά νερά.

Εξέφρασε δε την πεποίθησή του ότι ο ελληνικός λαός θα αναδείξει μία ισχυρή και αυτοδύναμη Κυβέρνηση της ΝΔ που θα δώσει τη δυνατότητα να γίνουν πράξη όλες τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις, για τις οποίες έχει δεσμευθεί στον ελληνικό λαό.

Να γιατί, όπως ανέφερε, η ΝΔ προτάσσει ένα φιλόδοξο, ρεαλιστικό και απολύτως κοστολογημένο πρόγραμμα, που δίνει προοπτική στον τόπο μας χωρίς να δίνει ψεύτικες υποσχέσεις που βασίζονται σε αόρατα λεφτόδεντρα.

Επισήμανε δε ότι αυτή τη συνέπεια λόγων και έργων την εκτίμησε ο κόσμος της Ημαθίας που είδε ότι η ΝΔ στάθηκε έμπρακτα δίπλα στους πολίτες, στήριξε την Ημαθιώτικη Οικονομία, την αγορά, το εμπόριο και το επιχειρείν του τόπου μας, προστάτεψε τον πρωτογενή τομέα, άνοιξε τον δρόμο στην Ημαθία της απασχόλησης και έδωσε «το πράσινο φως» για την Ημαθία των επενδύσεων.

Κλείνοντας την ομιλία του, ο κ. Τσαβδαρίδης δήλωσε υπερήφανος που συμμετείχε σε αυτή την τιτάνια προσπάθεια ως Βουλευτής και επιπλέον υπερήφανος που συμμετέχει στο Ημαθιώτικο ψηφοδέλτιο νίκης της ΝΔ, έχοντας μάλιστα αυξήσει τους σταυρούς που έλαβε σε σχέση με τις εκλογές του 2019 κατά 2.250, χάρη στη στήριξη και την εμπιστοσύνη των Ημαθιωτών.

Χαρακτήρισε δε αυτές τις εκλογές ως τις πιο κρίσιμες εκλογές της μεταπολίτευσης, που δεν αφορούν απλά το πώς θα κυβερνηθεί η χώρα τα επόμενα τέσσερα χρόνια αλλά αφορούν στο μέλλον της επόμενης γενιάς Ελλήνων.

Δημήτρης Καιρίδης, Υποψήφιος Βουλευτής Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών, Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων

Ο Δημήτρης Καιρίδης μεταξύ των άλλων σημείωσε: «…Ο Λάζαρος πραγματικά ξεχωρίζει στην ελληνική βουλή είναι ένας άνθρωπος που ξεκίνησε από τα αυτοδιοικητικά στην Ημαθία, με πάθος για τον τόπο του, πάντα διαβασμένος, με επιχειρήματα και μαχητικός, γιατί τίποτα δεν του χαρίστηκε και τίποτα δεν ήρθε εύκολα. Στην πολιτική υπάρχουν και κάποιοι πιο ευνοημένοι. Ο Λάζαρος ό,τι πέτυχε το πέτυχε με αγώνα και το πέτυχε επειδή πιστεύει σε αυτό τον αγώνα και επειδή έχει και μια πολύ καλή οικογένεια δίπλα του να τον στηρίζει. Ο Λάζαρος έδωσε μεγάλες πολιτικές μάχες στην Βουλή για τον τόπο του. Δεν υπήρξε υπουργός στον οποίο να μην πήγε, της γεωργίας και της αγροτικής πολιτικής, για ζητήματα του νομού καθώς όπως ο Λάζαρος η γεωργία αποτελεί ναυαρχίδα του ελληνικού πρωτογενούς τομέα. Υπήρξε ένας πολιτικός σεισμός, αναπάντεχος, δεν το περιμέναμε, δεν το βλέπαμε ούτε οι δημοσκόποι, ούτε οι αναλυτές και νομίζω ότι αυτός ο πολιτικός σεισμός μας κάνει όλους πιο αισιόδοξους για το μέλλον της πατρίδας μας διότι ο ελληνικός λαός ήρθε και τιμώρησε όλους όσους κερδοσκόπησαν με την κρίση.  Ο ελληνικός λαός αποφάσισε αμετάκλητα να γυρίσει σελίδα και να αγκαλιάσει το δικό μας όραμα, της ανάπτυξης, της εξωστρέφειας, της προόδου, της νοικοκυροσύνης.... Τα μηνύματα είναι πολύ θετικά για εμάς, έχουμε μπροστά μας μια χρυσή ευκαιρία. Η επόμενη τετραετία μπορεί να είναι μια τετραετία κοσμογονίας, έχουμε τις ευνοϊκές συγκυρίες, οι ξένες επενδύσεις έρχονται, το ταμείο ανάκαμψης, την επιστροφή της βιομηχανίας από την Κίνα στη Δύση, στην Αμερική αλλά και στην Ευρώπη, να πάρουμε και εμείς ένα κομμάτι από αυτή την πίτα για να μην μείνουμε μόνο στη μονοκαλλιέργεια του τουρισμού και της ναυτιλίας. Έχουμε μπροστά μας να κάνουμε πάρα πολλά, στη δικαιοσύνη, στην υγεία για την αξιόπιστη πραγματική περίθαλψη όλων και το πιο ευάλωτο στην παιδεία για να αποκτήσουμε τα καλύτερα πανεπιστήμια στην Ευρώπη. Έχουμε βάλει τον πήχη πολύ ψηλά στο δημόσιο για την αξιολόγηση που δεν προχωρήσαμε όπως έπρεπε και με την αποφασιστικότητα αν θέλετε που έπρεπε αυτή είναι τετραετία δεν υπάρχει καμία δικαιολογία δεν υπάρχει λευκή επιταγή υπάρχει μόνο η βαριά εθνική ευθύνη ενός ταλαιπωρημένου αλλά διψασμένου για ανάπτυξη ελληνικού λαού κατ εξοχή του λαού εδώ της Βέροιας με τα καθαρά πρόσωπα οι άνθρωποι του μόχθου οι άνθρωποι της εργασίας αυτά τα λαμπερά χαμόγελα που μας δίνουν τόσο κουράγιο να συνεχίσουμε αυτόν τον αγώνα πάμε μπροστά.... Στις 25 Ιουνίου πάμε μπροστά, στέλνουμε τον Λάζαρο Τσαβδαρίδη στη Βουλή!»

Νίκος Παναγιωτόπουλος, Υποψήφιος Βουλευτής Καβάλας, Πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος απευθυνόμενος στα πολιτικά στελέχη που έδωσαν το παρόν στην ομιλία, είπε ότι συνεργάστηκε μαζί τους με επιτυχία ώστε να διευθετηθούν θέματα της Βόρειας Ελλάδας.

«Όπου μπορούσα να βοηθήσω την τοπική αυτοδιοίκηση το έκανα με ευχαρίστηση γιατί απλά το μόνο που ζητούσαμε ήτανε η τοπική αυτοδιοίκηση να έχει μια συγκροτημένη και τεκμηριωμένη πρόταση ώστε να βοηθηθούν οι τοπικές κοινωνίες, να αξιοποιηθούν ανεκμετάλλευτα ακίνητα. Ο Λάζαρος μου ασκούσε πίεση στο υπουργείο εθνικής άμυνας τα τελευταία χρόνια, σε θέματα της αρμοδιότητός μου. Η κομβική και κρίσιμη συμμετοχή του σε εξεταστικές επιτροπές απαιτούσαν μεγάλη λεπτότητα χειρισμών, σίγουρα νομική γνώση αλλά και εμπειρία, καθιστώντας τον έναν έμπειρο και άξιο πνευματικό άντρα, άξιο εκπρόσωπο της Ημαθίας στη Βουλή των Ελλήνων.

Όλα δείχνουν ότι την επομένη των εκλογών της 25ης Ιουνίου η Νέα Δημοκρατία θα είναι αυτοδύναμη κυβέρνηση, ώστε να πάμε για μια αυτοδύναμη Ελλάδα. Ασφαλώς και δεν χρειάζεται χαλαρότητα, χρειάζεται εγρήγορση, χρειάζεται να κινητοποιηθούμε όλοι και να κινητοποιήσουμε να υπενθυμίσουμε στον κόσμο ότι η δουλειά δεν τελείωσε και πρέπει να τελειώσει στις 25 του μήνα. Πολύ σωστά λέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης ότι δεν υπάρχει εναλλακτική, γιατί πολύ απλά κανένας αρχηγός πολιτικού κόμματος δεν σκέφτεται καν την προοπτική συνεργασίας. Η οικονομική ανάπτυξη, η κοινωνική συνοχή, η τουριστική ανάπτυξη δεν μπορεί να υπάρξει όταν δεν υπάρχει δεδομένο το αίσθημα της ασφάλειας. Για να εμπεδωθεί το αίσθημα της ασφάλειας ένας τρόπος υπάρχει, η χώρα να δυναμώσει να είναι ισχυρή και δεν υπάρχει πιο κραυγαλέα έκφραση αυτής της ισχυροποίησης της χώρας από την ενίσχυση των ενόπλων δυνάμεων της».

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69