tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Βέροια: Χρυσοχοΐδης και Γεωργαντάς μίλησαν για περίοδο ανάπτυξης και ευημερίας (βίντεο, φωτογραφίες)

Προεκλογική εκδήλωση στην Βέροια πραγματοποίησε η ΝΔ, με κεντρικούς ομιλητές τους πρώην υπουργούς Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και Γιώργο Γεωργαντά. Οι δυο υπουργοί κατά την διάρκεια της ημέρας περιόδευσαν σε Αλεξάνδρεια και Νάουσα και έκλεισαν τον κύκλο της περιοδείας τους στην Βέροια.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Σταύρος Γιανναβαρτζής. Παραβρέθηκαν και χαιρέτισαν στην εκδήλωση οι έξι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ στην Ημαθία, Απόστολος Βεσυρόπουλος, Τάσος Μπαρτζώκας, Λάζαρος Τσαβδαρίδης, Στέλλα Αραμπατζή, Λίνα Τουπεκτσή και Γιώργος Γουλτίδης. 

Στην τοποθέτησή του ο Γιώργος Γεωργαντάς τόνισε ότι προεκλογικά η ΝΔ δεν προσπάθησε να πείσει κανέναν ψηφοφόρο. "Τους θυμίσαμε τι κάναμε ως κυβέρνηση και τι έγινε πριν το 2019" τόνισε και πρόσθεσε ότι ο λόγος της ΝΔ είχε συνέπεια, αξιοπιστία και όχι εξυπνάδες ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ βασίστηκε σε αυταπάτες και κόντεψε να ρίξει την χώρα στα βράχια.

Ο κ. Γεωργαντάς υπογράμμισε ότι με τη ΝΔ στην κυβέρνηση, μια άλλη Ελλάδα είναι κοντά, μια Ελλάδα της ανάπτυξης και της ευημερίας. "Με σταθερότητα, συνέπεια, όραμα και αλήθεια θα βελτιώσουμε την ζωή των Ελλήνων" σημείωσε ο κ. Γεωργαντάς.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης υποσχέθηκε δουλειά και μεταρρυθμίσεις για να δικαιωθούν οι προσδοκίες των ψηφοφόρων. "Θα πάμε σταθερά, τολμηρά μπροστά, για την Ελλάδα που χτίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ακολουθώντας Ευρωπαϊκή, μεταρρυθμιστική πολιτική" τόνισε.

Ο πρώην υπουργός υποστήριξε ότι η πολιτική της ΝΔ είναι λαϊκή και έφερε ως παράδειγμα την περιφέρεια της Αττικής που πολιτεύεται, μια λαϊκή περιοχή, στην οποία η ΝΔ ήταν 10 μονάδες πίσω και τώρα είναι 12 μονάδες μπροστά.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης είπε ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη με δίκαιες πολιτικές θα προχωρήσει γρήγορα μεταρρυθμίσεις στο κοινωνικό κράτος ξεκινώντας από την αναβάθμιση του δημοσίου συστήματος υγείας.

Μιλώντας για τον ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι καλλιέργησε την τοξικότητα, το μίσος και τον διχασμό και ο λαός τον Μάη έδειξε ποια κυβέρνηση και ποια αντιπολίτευση δεν θέλει.

Αναφερόμενος τέλος στις προτεραιότητες της ΝΔ, ο Χρυσοχοΐδης είπε ότι είναι η θωράκιση της χώρας, η οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη, το ξαναχτίσιμο του δημοσίου συστήματος υγείας, η νέα στεγαστική πολιτική, η ενίσχυση των νέων, η τοποθέτηση οπτικών ινών παντού κ.α.

Ολόκληρη η εκδήλωση στο παρακάτω βίντεο

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69