tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δεν προχωρά ο δήμος Νάουσας τα μικρά έργα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από το δίκτυο ύδρευσης

Όνειρο ήταν και πάει η παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από το δίκτυο ύδρευσης του δήμου Νάουσας. Το θέμα αναδείχθηκε στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, με αφορμή την αναμόρφωση του προϋπολογισμού και την κατάργηση κωδικών και εκφράστηκε η άποψη της Δημοτικής Αρχής ότι τέτοιο έργο δεν πρόκειται να υλοποιηθεί στο κοντινό μέλλον.

Το έργο διαφημίστηκε ως καινοτόμο και σηκώθηκε ψηλά την περασμένη αυτοδιοικητική περίοδο από τον τότε δήμαρχο Νίκο Κουτσογιάννη. Όπως όμως εξήγησε ο αντιδήμαρχος Βασίλης Τζουβάρας, το απαρχαιωμένο δίκτυο ύδρευσης δεν μπορεί να υποστηρίξει τέτοιο έργο. "Δεν το απορρίπτουμε. Ίσως κάποια άλλη στιγμή στο μέλλον, αν αλλάξει η τεχνολογία και η τεχνογνωσία να το προχωρήσουμε" τόνισε ο κ. Τζουβάρας.

Η θέση του κ. Τζουβάρα αμφισβητήθηκε από τον κ. Κουτσογιάννη, ο οποίος σημείωσε ότι το έργο δεν προχωρά επειδή σχεδιάστηκε από την προηγούμενη δημοτική αρχή. Ο κ. Κουτσογιάννης προέτρεψε την δημοτική αρχή να κάνει ενέργειες ώστε να μην χαθούν τα έργα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στις θέσεις Βέτλανς και Μπαχούτσι.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69