tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Η κίνηση του Δημάρχου Νάουσας τις ημέρες του Πάσχα

Πλούσια ήταν η κίνηση του Δημάρχου του Δήμου Ηρωικής Πόλης Νάουσας κ. Νίκου Κουτσογιάννη τις ημέρες του Πάσχα.

Την Δευτέρα 6 Μαΐου μετέβη στον Άγιο Περιστερεώτα  στο Ροδοχώρι, όπου συμμετείχε στην 1227η γιορτή του Αγίου Γεωργίου Περιστερεώτα. Το πρωί, διεξήχθη Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ. Στη συνέχεια βραβεύτηκε  ο καρδιοχειρουργός Δρ. Αυξέντιος Καλαγκός, έγινε η λιτάνευση της θαυματουργής εικόνας του Αγίου Γεωργίου Περιστερεώτα και των Ιερών Εικόνων Παναγίας Σουμελά και Αγίου Ιωάννου του Βαζελώνος και πραγματοποιήθηκαν καλλιτεχνικές εκδηλώσεις με χορευτικά συγκροτήματα.

Έπειτα μετέβη στα Λευκάδια παρουσία και του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας κ. Νικόλαου Δημητρούση, όπου κάθε χρόνο διεξάγονται οι «Αυγομαχίες» με συμμετοχές πλέον από όλη την Ελλάδα, ενώ το απόγευμα συμμετείχε στις εκδηλώσεις στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μονοσπίτων στο Πανηγύρι των Αγίων Ομόζυγων Τιμοθέου  και Μαύρας. Μετά τον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό διεξήχθη περιφορά  της Αγίας Εικόνας και κατόπιν πολιτιστικές εκδηλώσεις, παρουσία και του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας κ. Δημήτρη Παπαδάκη.

Τέλος, την Τρίτη 7 Μαΐου μετέβη στο Αγγελοχώρι όπου παρακολούθησε την θεία λειτουργία στην εκκλησία της Αγίας Ειρήνης.

Στις εκδηλώσεις συμμετείχαν  οι Αντιδήμαρχοι: Άννα Ασλανίδου, Άννα Βασιλειάδου, Στέλιος Δάγγας, Βίκυ Δανιηλίδου, Γρηγόρης Σαμαράς και οι δημοτικοί σύμβουλοι: Ταμάρα Λογγινίδου, Θωμάς Ορδουλίδης, Χριστίνα Ράλλη και Άγγελος Σαββίδης.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69