tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κριτική Παπαστεργίου σε Τζιτζικώστα για την αγορά της Κουλούρας

Κριτική στην διοίκηση Τζιτζικώστα για το θέμα της αξιοποίησης της αγοράς της Κουλούρας, ασκεί με ανακοίνωσή του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Χρήστος Παπαστεργίου. Στην ανακοίνωση αναφέρει:

"Στο τέλος μιας 5ετούς θητείας της σημερινής διοίκησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, έγινε μία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου εντελώς τυπική και προσχηματική, προκειμένου, ενόψει των προσεχών περιφερειακών εκλογών, να ρίξει απλά στάχτη στα μάτια των Ημαθιωτών.

Αλήθεια τι κουβεντιάστηκε ; Αν θα αλλάξει η διατύπωση δύο – τριών λέξεων για την περιοχή της Κουλούρας ή αν τελικά θα δοθεί η πρέπουσα λύση στο ζήτημα της σωστής αξιοποίησης του χώρου ;

Αλήθεια, έγινε μέχρι σήμερα απολογισμός των δράσεων της «ΑΜΑΛΘΕΙΑΣ Α.Ε.», η οποία από το 2011 αποτελεί νομικό πρόσωπο της Περιφέρειας, η οποία κατέχει το 51% των μετοχών και προεδρεύει αυτής ο σημερινός Αντιπεριφερειάρχης ;

Υπάρχει άραγε και ποιό επιχειρησιακό σχέδιο της «ΑΜΑΛΘΕΙΑΣ Α.Ε.» για το επόμενο χρονικό διάστημα ;

Κύριε Περιφερειάρχα και κυρίες και κύριοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι.

Ο αγροτικός, ο επιχειρηματικός και ο εργατοϋπαλληλικός κόσμος του Νομού απαιτούν την άμεση αξιοποίηση των εγκαταστάσεων του κόμβου της Κουλούρας, λόγω της γεωστρατηγικής της θέσης, με την εγκατάσταση

- τελωνείου, χημείου, κτηνιατρείου, γραφείου φυτοπαθολογικού έλεγχου,

- την δημιουργία Δημοπρατηρίου Αγροτικών προϊόντων

- καθώς και την πλήρη διαμόρφωσή του ως Διαμετακομιστικού Κέντρου με την δυνατότητα εγκατάστασης εκτελωνιστικών γραφείων, σταθμού αυτοκινήτων, θυρίδων τραπεζών κ.α.

Ανεξάρτητα από την καλή πρόθεση του Δήμου και επιχειρηματιών της περιοχής να συμβάλλουν οικονομικά στην δημιουργία τελωνείου, επειδή το έργο αυτό είναι πολύ μεγαλύτερης εμβέλειας και εθνικής σημασίας οφείλουν πρωτίστως η Περιφέρεια και η Κυβέρνηση να αναλάβουν το σύνολο της δαπάνης του όλου έργου, εντάσσοντάς το σε διάφορα ευρωπαϊκά ή και εθνικά προγράμματα.

Και βέβαια η πρότασή μας αυτή δεν ενέχει κανένα τοπικιστικό χαρακτήρα. Δηλώνουμε ότι με την πρότασή μας αυτή σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να πάψουν να υπάρχουν τα τελωνεία της Πέλλας και της Πιερίας που εξυπηρετούν ανάγκες των περιοχών τους, αλλά δεν μπορεί η Ημαθία να στερείται των δικών της εγκαταστάσεων".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69