tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

593.333 ευρώ για επισκευή, συντήρηση παλιών και ανέγερση νέων κλωβών φιλοξενίας στο καταφύγιο ζώων συντροφιάς Δήμου Βέροιας

Με την αριθ. 91015/23-12-2020 απόφαση Υπηρεσιακής Γραμματέας Υπουργείου Εσωτερικών εγκρίθηκε η ένταξη της χρηματοδότησης της πράξης «Επισκευή, συντήρηση παλιών και ανέγερση νέων κλωβών φιλοξενίας στο καταφύγιο ζώων συντροφιάς Δήμου Βέροιας» στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ II», συνολικού προϋπολογισμού 593.333,00€.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο αντιδήμαρχος Ηλίας Τσιφλίδης, το έργο αφορά στη :

• Συντήρηση του κτιρίου των παλιών κλωβών, με στόχο την αναβάθμιση των συνθηκών διαβίωσης των φιλοξενούμενων ζώων καθώς και την διευκόλυνση των εργαζομένων που είναι υπεύθυνοι για την καθαριότητα τους

• Κατασκευή δυο στεγάστρων στην πρόσοψη του κτηνιατρείου και ανύψωση του υπάρχοντος στεγάστρου στη δυτική όψη του κτιρίου, για τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας των υπαλλήλων.

• Ανέγερση του νέου κτιρίου κλωβών, με στόχο την αύξηση της δυναμικότητας του καταφυγίου.

• Φυτεύσεις δέντρων στη βόρεια πλευρά του οικοπέδου για προφύλαξη των κλωβών από τους βορινούς ανέμους και σε σημεία του οικοπέδου για σκίαση.

• Τέλος προβλέπεται εγκατάσταση βιολογικού καθαρισμού για τα λύματα, για να δοθεί λύση στην ανεπάρκεια του υπάρχοντος βόθρου, ο οποίος θα καταργηθεί, καθώς και σύνδεση των εγκαταστάσεων με το δίκτυο ύδρευσης της ΔΕΑΥ Βέροιας, για την εξασφάλιση καθαρού πόσιμου νερού που χρειάζονται εργαζόμενοι και φιλοξενούμενα ζώα.

Η συγκεκριμένη δράση του Δήμου Βέροιας αποτελεί συνέχεα των προσπαθειών του Δήμου για τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69