tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Επί ποδός ο Μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας

Σε διαρκή επιφυλακή παρά την ύφεση των έντονων καιρικών φαινομένων και τη διακοπή της χιονόπτωσης παραμένουν οι υπηρεσίες του Δήμου Βέροιας. Καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου καταβλήθηκε κάθε δυνατή προσπάθεια για να παραμείνει το οδικό δίκτυο ευθύνης του δήμου ανοιχτό. Όλο το ανθρώπινο δυναμικό της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, ένα τμήμα της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών καθώς και πέντε (5) πρόεδροι και σύμβουλοι τοπικών κοινοτήτων βρίσκονταν και συνεχίζουν να βρίσκονται επί ποδός, χρησιμοποιώντας το σύνολο του μηχανολογικού εξοπλισμού που επιχειρεί μέχρι και αυτή την ώρα, όπου κρίνεται απαραίτητο.  

Συνολικά δεκατέσσερα (14) οχήματα του Δήμου Βέροιας και ιδιωτών (αλατιέρες, γκρέιντερ, JCB και μαχαίρια) συνέδραμαν στο έργο του αποχιονισμού υπό τις εξαιρετικά δύσκολες καιρικές συνθήκες χιονόπτωσης και παγετού. Παράλληλα στους πολίτες διανεμήθηκαν πάνω από 1.000 τσουβάλια αλάτι (βάρους 15 κιλών).

O μηχανισμός του Δήμου Βέροιας αντέδρασε επαρκώς και αποτελεσματικά με βάση τον σχεδιασμό πολιτικής προστασίας υπό τον συντονισμό του Δημάρχου, Κώστα Βοργιαζίδη και του Αντιδημάρχου Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Παπαδόπουλου που παρέμειναν σε επιχειρησιακή ετοιμότητα όλη τη διάρκεια των δύο ημερών.

Εξαιτίας των φαινομένων παγετού που επικρατούν και θα συνεχιστούν τα επόμενα 24ωρα συνιστάται αυξημένη προσοχή στις μετακινήσεις όλων των δημοτών τόσο τις νυχτερινές όσο και τις πρώτες πρωινές ώρες της μέρας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69