tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας: Ενόχληση για την ένταξη του δήμου στο "βαθύ κόκκινο", μήνυμα υπέρ του εμβολίου

Το θέμα της πανδημίας κορονοϊού απασχόλησε το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας με αφορμή την ένταξη του δήμου στις περιοχές πολύ αυξημένου κινδύνου. Ο πρόεδρος Άρης Λαζαρίδης χαρακτήρισε βιαστική και λανθασμένη την απόφαση ενώ ο δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης τόνισε ότι το λιανεμπόριο είναι εύκολα ελεγχόμενο και πρέπει να είναι το τελευταίο που κλείνει και το πρώτο που ανοίγει.

Δεν μεταδίδεται ο κορονοϊός στα καταστήματα, σχολίασε ο κ. Τσανακτσίδης.

"Το κλείσιμο του λιανεμπορίου, είναι ένα ακόμη καρφί στο φέρετρο των εμπόρων" υπογράμμισε ο Γιάννης Τσαναξίδης.

"Τα κρούσματα αυξάνονται στην Ημαθία όταν ανοίγουν τα σχολεία και μειώνονται όταν κλείνουν. Δεν έχει σχέση το λιανεμπόριο" σημείωσε ο κ. Κορωνάς.

Την συνεδρίαση παρακολούθησε και ο πρώην πρόεδρος του σώματος Τηλέμαχος Χατζηαθανασίου, ο οποίος με την ιατρική του ιδιότητα τόνισε ότι κανείς εμβολιασμένος δεν βρίσκεται στην ΜΕΘ της Βέροιας, πλην ενός που νόσησε πριν προλάβει να δημιουργήσει αντισώματα. Ο κ. Χατζηαθανασίου είπε ότι είναι αντικοινωνική, αντιεπιστημονική και αντικοινωνική η αμφισβήτηση του εμβολίου.

Την προσωπική του εμπειρία ανέφερε και ο Κώστας Ρίζος, ο οποίος έχοντας εμβολιαστεί, περιέθαλψε τον υιό του που νόσησε από κορονοϊό σοβαρά αλλά δεν κόλλησε κορονοϊό.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69