tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Υπόσχεση Βεσυρόπουλου για αίσιο τέλος στην παραχώρηση του παλαιού δικαστικού μεγάρου μετέφεραν Βοργιαζίδης, Μπατσαρά

Την είδηση ότι η παραχώρηση του παλαιού δικαστικού μεγάρου θα έχει αίσιο τέλος για τον δήμο Βέροιας μετέφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο δήμαρχος Βέροιας απαντώντας σε πρόσφατη επιστολή της παράταξης «Συνδημότες» και του Παύλου Παυλίδη.

Ο κ. Βοργιαζίδης είπε ότι στην συνάντηση που είχε με τον Υφυπουργό Απόστολο Βεσυρόπουλο την Κυριακή στην Παναγία Σουμελά, στο μνημόσυνο για την Γενοκτονία, του είπε ότι το θέμα θα προχωρήσει.  Το ίδιο είπε ο κ. Βεσυρόπουλος και στην Γεωργία Μπατσαρά, σε συνάντησή τους την 21η Μαΐου.

Αναφορικά με την πρόσφατη επιστολή Παυλίδη, ο κ. Βοργιαζίδης τόνισε ότι ο επικεφαλής των «Συνδημοτών» δεν είναι αξιόπιστος συνομιλητής διότι προσπαθεί να παρουσιάσει την πρόταση του Μητροπολίτη (αλλαγή του 3ου Δημοτικού με το Δημαρχείο) ως δική του. Ο κ. Βοργιαζίδης είπε ακόμη ότι ο δήμος δεν αρνήθηκε σε καταστήματα την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε πλατείες. Επίσης ανέφερε ότι η συζήτηση για την κατασκευή ωρολογίου στην πλατεία ξεκίνησε όταν αντιδήμαρχος ήταν ο κ. Παυλίδης αλλά δεν έγινε ποτέ και τέλος τα «δήθεν» εκατομμύρια σε έργα που ανέφερε ο κ. Παυλίδης είναι πραγματικότητα και αφορούν έργα όπως αυτά που γίνονται σε Μακροχώρι, Διαβατό και όπως αυτά που θα γίνουν σε Βεργίνα, Δοβρά.

Απαντώντας ο κ. Παυλίδης είπε ότι ήταν αντιδήμαρχος οικονομικών κι όχι τεχνικών, σημείωσε ότι η μελέτη της Πλατείας ήταν έτοιμη από προηγούμενη διοίκηση και πρόσθεσε ότι πρότασή του είναι οι παρατάξεις να είναι όλες μαζί στην διεκδίκηση μεγάλων θεμάτων.

"Εμείς την καταψηφίσαμε ως μειοψηφία και αναγκαστήκαμε να την υλοποιήσουμε ως διοίκηση. Δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε κάτι" σχολίασε ο κ. Μιχαηλίδης και πρόσθεσε ότι οι επικεφαλής των παρατάξεων θα πρέπει να καθίσουν όλοι μαζί και να φέρουν μια ωφέλιμη πρόταση κι όχι να ασχολούνται με το ποιος είπε τι.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69