tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Άναψε «φωτιές» η υποστήριξη Παλουκίδη στην οικονομική πολιτική της Χούντας – Αποχώρηση Μαρκούλη (βίντεο)

«Φωτιές» άναψε στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας η τοποθέτηση του αντιδημάρχου Κώστα Παλουκίδη με την οποία υποστήριξε την οικονομική πολιτική της Χούντας την επταετία. Ο κ. Παλουκίδης ως απάντηση σε παλαιότερη τοποθέτηση, με την οποία καταδικάστηκε η Χούντα για τα πεπραγμένα της επταετίας, του κ. Τροχόπουλου, ξεκίνησε να παρουσιάζει στο δημοτικό συμβούλιο στοιχεία που βρήκε στο διαδίκτυο, σχετικά με το «οικονομικό θαύμα» της Χούντας.

Άμεση ήταν η παρέμβαση του Αντώνη Μαρκούλη, ο οποίος χαρακτήρισε τον αντιδήμαρχο υμνητή της δικτατορίας και ως διαμαρτυρία αυτός και η παράταξή του αποχώρησαν. "Δεν θα ανεχτώ Κασιδιάρηδες εδώ μέσα" είπε αποχωρώντας ο κ. Μαρκούλης.

«Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο έγινε αυτή η τοποθέτηση. Ως φιλοχουντικός μίλησε ο κ. Παλουκίδης;» υπογράμμισε ο κ. Τροχόπουλος.

Μετά από μερικά λεπτά αντεγκλήσεων, ο πρόεδρος Άρης Λαζαρίδης διέκοψε την τοποθέτηση του κ. Παλουκίδη για τα οικονομικά της Χούντας.

Τον λόγο για τοποθέτηση ζήτησε και ο επικεφαλής της ΛΑΣ Γιώργος Μελιόπουλος αλλά δεν του δόθηκε ο λόγος.

Στην τοποθέτησή του ο δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης είπε ότι δεν μπαίνουν στην ίδια ζυγαριά οι οικονομικές επιδόσεις της Χούντας με τα εγκλήματα εκείνης της περιόδου. Ο δήμαρχος είπε ακόμη ότι τις επόμενες ημέρες θα συναντηθεί και θα ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα με τον αντιδήμαρχο Κώστα Παλουκίδη.

Δείτε το βίντεο

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69