tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μιχαλιάς: "Έτοιμη η μελέτη της τεχνητής χιόνωσης για το χιονοδρομικό Σελίου" (βίντεο)

Τον ετήσιο απολογισμό της έκανε η διοίκηση του Χιονοδρομικού Κέντρου Σελίου, με αφορμή το κλείσιμο της χειμερινής περίοδο. Η μεγάλη είδηση είναι ότι η μελέτη της τεχνητής χιόνωσης βρίσκεται στο τελείωμά της. Έχουν εξασφαλιστεί όλες οι εγκρίσεις που χρειάζονται και έχει κατατεθεί στον δήμο Βέροιας για υπογραφές από τους τεχνικούς του δήμου.

Αφού πέσουν οι απαραίτητες υπογραφές με τον δήμο Βέροιας, ο κ. Μιχαλιάς είπε ότι θα εκδοθεί το τεχνικό δελτίο και θα αποσταλεί στην Περιφέρεια για ένταξη σε πρόγραμμα χρηματοδότησης. Το ύψος του έργου είναι 11-12 εκ. ευρώ και αφορά τις περιοχές Αρσούμπασι και Λούκι.

Η δεύτερη είδηση είναι ότι το κέντρο θα λειτουργήσει και τους καλοκαιρινούς μήνες έχοντας ως στόχο να ανεβάσει κόσμο στο βουνό. Στόχος είναι να ανέβουν ερασιτεχνικές ομάδες, σχολεία αλλά και απλοί πολίτες για να γνωρίσουν το βουνό.

seli apologismos2

Αναφορικά με τον απολογισμό της σεζόν, ο κ. Μιχαλιάς είπε: "Θεωρώ ότι πήγαμε πολύ καλά. Πιστεύω ότι το 80% του κόσμου που ανέβηκε, έφυγε ευχαριστημένο". Ο κ. Μιχαλιάς είπε φέτος λόγω της χιονόπτωσης ανέβηκε πολύς κόσμος. Αυτοί που έκαναν χρήση των μέσων του Κέντρου ξεπέρασαν τους 30.000 γεγονός που σημαίνει ότι οι συνολικοί επισκέπτες ξεπέρασαν τους 120.000.

Αναφορικά με το έλλειμμα που διαπίστωσε η νέα διοίκηση στο ταμείο, ο κ. Μιχαλιάς τόνισε ότι η έρευνα της δικαιοσύνης συνεχίζεται και δεσμεύτηκε σύντομα να πει περισσότερα πράγματα.

Σχετικά με τις παρεμβάσεις που έγιναν, ο κ. Μιχαλιάς είπε ότι η νέα διοίκηση πήγε νερό από την δεξαμενή του χωριού έως την εκκλησία του Κέντρου. Επίσης διόρθωσε το συνημίτονο στον υποσταθμό και μειώθηκε η κατανάλωση ρεύματος. Ακόμη, εκπαιδεύτηκε το προσωπικό και λειτουργεί άψογα το γραφείο του Κέντρου ενώ στον μεγάλο χιονιά μισθώθηκαν μηχανήματα και συνέβαλαν στον αποχιονισμό τόσο της περιοχής του Κέντρου όσο και του χωριού σε συνεργασία με Δήμο και Περιφέρεια.

seli apologismos3

Τον αναλυτικό οικονομικό απολογισμό της σεζόν έκανε ο ταμίας Γιώργος Τσίρης. Αναλυτικά στοιχεία για το πόσα εισέπραξε το κέντρο από εισιτήρια και επιδοτήσεις στο βίντεο που ακολουθεί.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69