tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Την συνεισφορά δημοτών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο ενόψει Πάσχα ζητά ο δήμος Βέροιας

Από τον δήμο Βέροιας και την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας – Υγείας – Εθελοντισμού Γεωργία Μπατσαρά ανακοινώθηκαν τα εξής:

"Διανύοντας πρωτόγνωρες και δύσκολες καταστάσεις, γεμάτες άγχος , ακρίβεια και σε πολλές περιπτώσεις, πείνα, ο αριθμός των ατόμων που χρήζουν άμεσα από βοήθεια αυξάνεται όλο ένα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας.

Τα προϊόντα που διατίθενται είναι δυσανάλογα με τον αριθμό των εγγεγραμμένων ωφελούμενων, πόσο μάλλον για τις έκτακτες περιπτώσεις που προκύπτουν σε καθημερινή πλέον βάση.

Δεδομένου ότι το Κοινωνικό Παντοπωλείο στηρίζεται κυρίως σε δωρεές και αναγνωρίζοντας απόλυτα πως όλοι βιώνουμε τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης, έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση των δωρεών συγκριτικά με παλαιότερα έτη.

Υπάρχουν όμως οικογένειες, οι οποίες δεν έχουν ούτε τα προς το ζην και θα μπορούσαμε να τις ενισχύσουμε, ιδιαίτερα τις μέρες του Άγιου Πάσχα.

Σας καλούμε λοιπόν να συνεισφέρετε σε είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα μακράς διάρκειας: αλεύρι, αλάτι, ζάχαρη, λάδι, ρύζι, όσπρια, ζυμαρικά, εβαπορέ κ.α ) και είδη ατομικής υγιεινής (απορρυπαντικό ρούχων, χαρτί υγείας, σαπούνι, σαμπουάν, αφρόλουτρο, οδοντόκρεμα, σερβιέτες κ.α), ώστε να στηρίξουμε μαζί τους συνανθρώπους μας και να κάνουμε τις μέρες τους πιο φωτεινές.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Πιστεύουμε ακόμα στην ανθρωπιά και την αλληλεγγύη γι’ αυτό βασιζόμαστε σ’ εσάς".

Το Κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Βέροιας λειτουργεί στο πλαίσιο της πράξης «Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Βέροιας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020».

Σταδίου 51, ΤΚ 59131
Τηλέφωνα : 2331353824, Αθανασία Λαμπριανίδου
2331353811, Δήμητρα Καρατζά
Δευτέρα έως Παρασκευή, 7:30 π.μ.-15:30 μ.μ.
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.facebook.com/koinoniko.pantopoleio.veria

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69