tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στην Βέροια περιόδευσε ο Αλέξης Τσίπρας (φωτογραφίες, βίντεο)

Την Βέροια επισκεύφθηκε ο πρώην Πρωθυπουργός και νυν πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Βόρεια Ελλάδα. Αφίχθηκε το μεσημέρι στην πρωτεύουσα της Ημαθίας και στην συνέχεια περιόδευσε στην αγορά της πόλης.

Η υποδοχή έγινε στον οδό Κεντρικής, λίγο πριν την Πεταλούδα. Στελέχη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώθηκαν εκεί και περίμεναν να του σφίξουν το χέρι ή να βγάλουν μια φωτογραφία μαζί του. Τον υποδέχτηκαν οι βουλευτές 'Αγγελος Τόλκας και Κυριακή Μάλαμα, στελέχη και φίλοι του κόμματος, οι οποίοι του φώναξαν «είσαι η δύναμή μας, είσαι η ελπίδα μας».

Στις συζητήσεις που είχε μαζί τους κυρίαρχο θέμα ήταν τα προβλήματα από την ενεργειακή κρίση και την ακρίβεια.

Εκπρόσωποι αγροτικών συλλόγων τον σταμάτησαν για να τον ενημερώσουμε σχετικά με τα προβλήματα των αγροτών και του είπαν ο χειμώνας θα είναι πάρα πολύ δύσκολος για τους αγρότες και ότι οι ροδακινοπαραγωγοί του νομού Ημαθίας βρίσκονται «ένα βήμα πριν την καταστροφή τους».

Η αντιπρόεδρος της Μέριμνας Ατόμων με Αυτισμό ( ΜΑμΑ), Εύη Ακρίβου, ενημέρωσε τον κ. Τσίπρα για τα προβλήματα των ατόμων με Αυτισμό και το αίτημά τους να δημιουργηθούν από την πολιτεία εξειδικευμένες μονάδες για παιδιά με αυτισμό.

Καθαρίστριες σχολείων συνομίλησαν με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία και του είπαν ότι τα προβλήματα στα σχολεία είναι πολλά για δεν αντιμετωπίζονται με δύο ώρες και τρίωρες συμβάσεις εργασίας.

Ο κ. Τσίπρας είπε πως η λογική της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας είναι «τα πάντα στους ιδιώτες» και πως η λογική αυτή οδηγεί σε «εργασιακή ζούγκλα».

Στην δήλωση του ο κ. Τσίπρας άσκησε κριτική στον Πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη λέγοντας ότι "μπορεί να παρακολουθεί τις επικοινωνίες των πολιτικών του αντιπάλων, αλλά δεν μπορεί να ακούσει την απόγνωση της κοινωνίας". 

«Πολύ φοβάμαι ότι τα δύσκολα είναι μπροστά μας. Η πραγματική οικονομία στενάζει. Νοικοκυριά και επιχειρήσεις στενάζουν. Παρόλα αυτά διαρκώς δυστυχώς βομβαρδίζονται με ειδήσεις για νέες ανατιμήσεις στο ρεύμα, στα είδη βασικής κατανάλωσης, στα καύσιμα.

Κι αυτό τη στιγμή που εδώ και 8 μήνες οι Έλληνες έχουν πληρώσει πολύ ακριβά το μάρμαρο των επιλογών της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Εδώ και 8 μήνες έχουμε το ακριβότερο ρεύμα, τα ακριβότερα καύσιμα, ρεκόρ πληθωρισμού. Ενώ κάθε επίσκεψη στο σούπερ μάρκετ αποτελεί πραγματικό εφιάλτη για κάθε οικογένεια.

Είναι προφανές ότι ο κύριος Μητσοτάκης αδυνατεί να συνειδητοποιήσει σε τι κατάσταση βρίσκεται η πραγματική οικονομία. Μπορεί όλα αυτά τα χρόνια να ακούει τις επικοινωνίες των πολιτικών του αντιπάλων , αλλά δεν μπορεί να ακούσει την απόγνωση της κοινωνίας.

Προσπαθεί με κάθε τρόπο να γαντζωθεί στην καρέκλα της εξουσίας αξιοποιώντας κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο. Είναι απερχόμενος και το γνωρίζει.

Αυτή η κατάσταση όμως πρέπει να σταματήσει. Αυτός ο εφιάλτης για τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις πρέπει να λάβει ένα τέλος. Και τέλος πρέπει να δοθεί μονάχα μέσα από την λαϊκή ετυμηγορία. Το δημοκρατικό δρόμο.

Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ -Δημοκρατική Συμμαχία στις επόμενες εκλογές με την απλή αναλογική , όποτε κι αν αυτές λάβουν χώρα και ο σχηματισμός προοδευτικής κυβέρνησης είναι η μόνη ελπίδα για να αποκατασταθεί το κράτος δικαίου και η δημοκρατία και να μπει ένα ανάχωμα προστασίας για την κοινωνική πλειοψηφία».

Δείτε στο βίντεο την δήλωση και πλάνα από την περιοδεία

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69