tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ικανοποιημένος ο δήμος Βέροιας από το ομαδικό εγχείρημα «Ημαθία Quality»

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη συμμετοχή του Δήμου Βέροιας στο Φεστιβάλ «Ημέρες Γαστρονομίας 2022» στο Ηράκλειο που έλαβε χώρα από τις 23 έως τις 27 Σεπτεμβρίου δηλώνει ο Δήμος Βέροιας μέσω του Αντιδημάρχου Τουρισμού κ. Λάζαρου Ασλανίδη.

Συμμετέχοντας στο ομαδικό εγχείρημα «Ημαθία Quality» με πρωτοβουλία της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας, των Δήμων Βέροιας, Αλεξάνδρειας, Ηρωικής πόλης της Νάουσας και του Επιμελητηρίου Ημαθίας, τόσο ο Δήμος όσο και η Περιφερειακή Ενότητα είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν στους Ηρακλειώτες τον πολιτισμό, τη γαστρονομία και το τουριστικό προϊόν της Βέροιας και της Ημαθίας, μέσα από μια σειρά εξαιρετικών εκδηλώσεων και δράσεων.

Πρόκειται για μια ομαδική προσπάθεια που έφερε κοντά τους Δήμους και την Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας, το Επιμελητήριο Ημαθίας, την Ένωση Ξενοδόχων Ημαθίας, τον Σύλλογο Ζαχαροπλαστών και Καταστηματαρχών Ζαχαροπλαστών Βέροιας, επαγγελματίες της Ημαθίας από τον χώρο της εστίασης και του τουρισμού, παραγωγούς τοπικών προϊόντων και πολιτιστικούς συλλόγους.

«Μια τέτοια ενέργεια προσθέτει ακόμη ένα λιθαράκι για την μελλοντική από κοινού συντονισμένη προσπάθεια των φορέων της Ημαθίας μέσα από ένα όργανο όπως ο Οργανισμός Διαχείρισης και Προώθησης Προορισμού. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμο Ηρακλείου και την Περιφέρεια Κρήτης για την άριστη φιλοξενία και για την τιμή που μας έκαναν, η Ημαθία να είναι η τιμώμενη περιοχή του Φεστιβάλ» δήλωσε ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Βέροιας Λάζαρος Ασλανίδης.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69