tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μεγάλη συμμετοχή και ανταπόκριση δημοτών και μαθητών στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι δράσεις της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας που διοργάνωσε ο Δήμος Βέροιας. Σε συνεργασία με το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας πραγματοποιήθηκαν εργαστήρια κυκλοφοριακής αγωγής σε δημοτικά σχολεία του δήμου και στο ΕΠΑΛ Βέροιας.

Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν με βιωματικό τρόπο για την ασφαλή κίνηση τούς στην πόλη και να δοκιμάσουν τα γυαλιά προσομοίωσης κόπωσης, μέθης κτλ. Παράλληλα κατά τη διάρκεια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας υλοποιήθηκε το πρόγραμμα «Γνωρίζω την πόλη μου Περπατώντας».

Πολίτες της Βέροιας αλλά και μαθητές σχολείων της πόλης και των κοινοτήτων Μακροχωρίου και Βεργίνας, είχαν την ευκαιρία να μετακινηθούν και να γνωρίσουν τις ιστορικές γωνιές της Βέροιας, ανταποκρινόμενοι στο φετινό κάλεσμα της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας με τίτλο: «Συνδυάζω και Μετακινούμαι». Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας η χρήση των κοινόχρηστων ποδηλάτων του Δήμου Βέροιας ήταν δωρεάν, ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες των δράσεων δόθηκαν αναμνηστικά μπλουζάκια.

Συνολικά 140 μαθητές από έξι (6) τμήματα σχολείων συμμετείχαν στα εκπαιδευτικά εργαστήρια που διοργάνωσε η Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας λαμβάνοντας μέρος στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας. Σε συνεργασία με τον Δήμο Βέροιας διοργάνωσε  εκπαιδευτικά εργαστήρια για νηπιαγωγεία και Α’ και Β’ τάξεις δημοτικών σχολείων την Τρίτη 20, την Τετάρτη 21 και την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022. Τα εργαστήρια είχαν στόχο να ευαισθητοποιήσουν τα παιδιά σχετικά με τη χρήση εναλλακτικών και φιλικών προς το περιβάλλον τρόπων μετακίνησης στην πόλη τους, όπως η ανάγνωση βιβλίου και οι διαδραστικές δραστηριότητες για μαθητές 6-8 ετών.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69