tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

"Βεροιώτικο μενού" προσπαθεί να δημιουργήσει η Αντιδημαρχία Τουρισμού

Μελέτη για να δημιουργηθεί το Μενού της Βέροιας με στόχο να αναπτυχθεί και ο γαστρονομικός τουρισμός θα εκπονήσει η Αντιδημαρχία Τουρισμού του δήμου. Στην ενημέρωσή του, στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Λάζαρος Ασλανίδης επεσήμανε ότι τον Σεπτέμβριο θα έχει στα χέρια του την μελέτη και θα την μοιράσει στους επαγγελματίες του κλάδου.

Όπως είπε ο κ. Ασλανίδης, ο τόπος μας έχει ποιοτικά και εμβληματικά προϊόντα που μπορούν να υποστηρίξουν ένα τέτοιο μενού, όπως το μοσχαρίσιο κρέας Βέροιας, η ντομάτα Ριζωμάτων, η πιπεριά Αγίου Γεωργίου, το ροδάκινο, το ρεβανί και τα γαλακτοκομικά.

"Πιστεύω ότι η δημιουργία του τοπικού μενού θα δώσει άλλη δυναμική στην περιοχή, στο θέμα του γαστρονομικού τουρισμού. Στόχος μας είναι να αυξηθούν τα χρήματα που θα ξοδέψει ο τουρίστας στην περιοχή μας, είτε με παραπάνω διανυκτερεύσεις είτε με παροχές" τόνισε ο κ. Ασλανίδης.

Πρότυπος τουριστικός προορισμός

Σε συνεργασία με την ΑΝΗΜΑ και τον δήμο Νάουσας, ο δήμος Βέροιας προχωρά τον φάκελο για να συμμετάσχει στην ένταξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στους πρότυπους τουρισμούς προορισμούς.

Αύξηση επισκεπτών

Επίσης, στην ενημέρωσή του ο κ. Ασλανίδης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τους επισκέπτες που καταγράφηκαν τους Ανοιξιάτικους μήνες. Είπε ότι με αιχμή του δόρατος τις εκδηλώσεις της ΚΕΠΑ, του ΚΑΠΑ αλλά και των Ανθισμένων Ροδακινιών του ΤΟΒ, οι επισκέπτες που καταγράφηκαν ξεπέρασαν τους 60.000 το μήνα.

Ο κ. Ασλανίδης δήλωσε αισιόδοξος και για το καλοκαίρι αναφέροντας ότι η Αντιδημαρχία του έχει στα χέρια της ως ένα επιπλέον όπλο προσέλκυσης επισκεπτών, το πρόγραμμα εκδηλώσεων της ΚΕΠΑ.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69